Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Wedstrijd- en baanschema najaarscompetitie tennis senioren

Inmiddels zijn alle wedstrijden bekend en kun je hier het wedstrijdschema bekijken. Let er goed op dat in sommige gevallen een team bij de KNLTB anders gestaan kan hebben dan wat er in het schema staat dat ik naar de captains heb gestuurd. Ik heb bij de KNLTB volgens mij alles op 21-8-2023 aangepast. Kijk als captain nog even goed na of het teamnummer van de KNLTB gelijk is aan wat er in mijn schema staat. In alle gevallen is mijn schema aan de captains de juiste informatie. Als dat op dit moment niet klopt met wat de KNLTB nu zegt dan graag een berichtje. Hier op het baanschema staan alle begintijden. Deze zijn inmiddels ook op mijnknltb.nl te vinden zijn.

Marianne Klaus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken