skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

We mogen weer dubbelen!

DUBBELEN MAG WEER; TERRAS EN CLUBHUIS BLIJVEN NOG GESLOTEN

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september.

Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC*NSF als de KNLTB bondsarts gering. Dit in combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen van verenigingen en spelers de afgelopen weken betekent dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten. Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder, 4 spelers per baan. Mits gecontroleerd en met 1.5 meter afstand.

De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals eerder gecommuniceerd. Dus nog steeds vooraf online via de KNLTB-clubapp een baan reserveren en 1.5 meter afstand houden. Een tennisbaan kan voor een uur via de KNLTB-app vooraf online gereserveerd worden door 1 persoon, die voor een dubbelspel dan de namen van 3 andere personen toevoegt. De KNLTB-clubapp is hierop inmiddels ingesteld. Iedereen krijgt vervolgens een bevestigingsmail van de reservering. Ook introducees zijn toegestaan. Voor hen geef je een naam en e-mailadres op. Dit adres wordt alleen gebruikt om de introducee een bevestigingsmail te sturen.

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiƫnemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Heel veel tennisplezier!

Het bestuur

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken