Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Wachtlijst senioren fors gegroeid!

Sinds de komst van padel is er een ledenstop voor senioren van kracht om te voorkomen dat het (vooral op de spitsuren) te druk wordt op de banen. Per november 2023 staan er meer dan 160 kandidaten op de wachtlijst. Veel meer dan we nu kunnen plaatsen.

Omdat de opzeggers per 2024 vooral tennissers zijn en de aspirant-leden in grote meerderheid padel (en tennis) willen spelen, heeft het bestuur besloten om (net als bij andere padel- en tennisverenigingen) de optie “tennis only” open te stellen. Deze “tennis only” leden betalen het volledige tarief maar kunnen en mogen alleen gebruik maken van de tennisbanen. Zo wordt de bezetting op de padel- en tennisbanen beter in balans gehouden.

Op basis van het aantal (verwachte) opzeggingen worden er per 2024 32 nieuwe leden toegelaten: 20 voor padel (al dan niet in combinatie met tennis) en 12 voor tennis.

Aanmelden als nieuw seniorlid en plaatsing op de wachtlijst blijft mogelijk, maar er moet rekening mee worden gehouden dat het jaren kan duren voordat er plek is. Ontwikkelingen rond de wachtlijst kunnen worden gevolgd via deze site. Alleen als er plek is krijgt men bericht.

Klik voor aanmelding hier.

Het bestuur

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken