skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl
Toss TV GV Juni 2020

De Toss op T.V. De Gooische Vallei – GEANNULEERD

Extra corona-maatregelen per woensdag 14 oktober!

Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De extra maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober 20 uur en gelden voorlopig voor de komende 4 weken. Over 2 weken maakt het kabinet de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.

Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. We volgen de (aanvullende) richtlijnen die KNLTB voor tennis heeft uitgewerkt

Wat betekent dit voor onze woensdagmorgen en donderdagavond Toss op T.V. De Gooische Vallei?
De Toss is NIET toegestaan en zal dus per directe ingang niet doorgaan.

Een onderling partijtje spelen kan wel. Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

Dubbelen kan dus mits er altijd bewust 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS.

Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering.

Natuurlijk hopen wij met elkaar dat deze maatregelen snel versoepeld kunnen worden.

Blijf allen gezond!

.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken