skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

VRIJ-spelen JEUGD

Vanaf zondag 17 mei is er dagelijks een toezichthouder aanwezig op de vereniging van 16:00 – 18:00 uur.

Tijdens deze uren kan de jeugd t/m 18 jaar onderling één uur per dag vrijspelen. Een jeugdlid mag in deze uren ook een introducée t/m 18 jaar meenemen. LET OP: Ouders mogen ook hierbij niet het terrein op.

De KNLTB-app heeft de optie in plaats van een speler een introducée in te vullen. Daarvoor moet je een naam en een emailadres opgeven. Dit adres wordt alleen gebruikt om de introducée een bevestigingsmail te sturen. Naam en email worden nergens mee gecontroleerd.

Ook kan één jeugdlid met één ouder (of volwassen lid of introducée) afhangen. Dit kan tussen 09:00 en 22:00 uur.  Dus de gehele dag, maar slechts één uur per dag. De KNLTB-app is hier inmiddels op ingesteld. Je mag dus NIET met twee ouders en twee kinderen tegelijk.

De volwassen speler wordt dan gezien als de toezichthouder en is volledig verantwoordelijk voor het juist naleven van de regels. Hou de richtlijnen zoals hieronder dus goed voor ogen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De kinderen kunnen zelf afhangen in de KNLTB-app. Zij kunnen de eerder gestuurde instructies volgen maar moeten het emailadres opgeven dat bij de vereniging is geregistreerd. Dat is meestal een mail-adres van een van de ouders. Het emailadres is alleen nodig om een wachtwoordlink toegestuurd te krijgen. Als je er niet uitkomt mag je altijd bellen met Marianne Klaus(06-22483528).

Wanneer de KNLTB-app zegt dat je bondsnummer onbekend is dan is de omschrijving vóór het ingevulde nummer niet Bondsnummer. Kies dan KNLTB-pasnummer. Pas dit dan aan.

Veel plezier met vrij spelen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken