skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Voorjaarscompetitie uitgesteld naar juni (week 22)

De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd. Het animo om competitie te spelen is erg groot; meer dan 30.000 teams hebben zich landelijk ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.

Ze hebben verschillende scenario’s bekeken. De “normale” competitie zoals we gewend zijn, is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. We hopen dat de huidige coronamaatregelen effect hebben en versoepelingen straks weer mogelijk zijn, en we dan ook weer wedstrijden kunnen spelen. De intentie is nu om te starten in juni, zodat er nog competitie gespeeld kan worden.  Bij een eventuele overlap met toernooien zal de KNLTB samen met de toernooi-organisaties naar een passende oplossing kijken.

Besluit KNLTB
Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijkt men de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Begin mei zal communicatie over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen plaatsvinden. Welke data het precies betreft, is nog onzeker.

Afwachten en meebewegen
Het blijft voor alle competitieliefhebbers en de organisatie van de competitie op T.V. De Gooische Vallei ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is uiteraard aanwezig dat we competitie spelen met nog anderhalvemetermaatregelen en gesloten kantines, maar we hebben gezien bij de KNLTB Competitie in het najaar dat dit veilig en verantwoord georganiseerd kan worden.

We blijven optimistisch en houden de moed erin!

Bestuur & organisatie competitie

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken