Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Tennis Apps: MijnKNLTB en KNLTB ClubApp

Hierbij in het kort een update van de diverse Apps die voor tennis op je Smart-phone te installeren zijn. Wel zo gemakkelijk.

Waarvoor gebruik je ze:

  1. De KNLTB gebruikt MijnKNLTB (mijnknltb.toernooi.nl) om alles betreffende de KNLTB competities en de bij de KNLTB aangemelde toernooien (meestal Open toernooien) te regelen.
  2. Binnen de vereniging gebruiken we toernooi.nl om de interne toernooien te regelen, zoals het Lentetoernooi en de Clubkampioenschappen en eventueel nog andere meerdaagse toernooien die niet bij de KNLTB zijn aangemeld.
  3. Hiernaast hebben we KNLTB.Club. Dit is een organisatie, onderdeel van automatiseringsbedrijf Lisa, die in opdracht van de KNLTB een pakket heeft ontwikkeld voor de ledenadministrateurs om hun leden te kunnen aanmelden bij de KNLTB want dat kan niet meer rechtstreeks. Ook hebben ze het bij ons in de hal hangende afhangbord ontwikkeld. Daaruit is de KNLTB ClubApp ontstaan, die inmiddels steeds verder is uitgebreid. Daar kunnen we tennisbanen mee reserveren en ook onze bardiensten mee plannen. Ook kunnen de competitiespelers er de uitslagen en standen van hun competitieteam mee bekijken en de toernooispelers de standen in de toernooien. En iedereen kan bij Maatjes de sterkte, het telefoonnummer en het e-mailadres van alle spelende leden bekijken. En als je rechtsboven op de ster klikt, komt hij/zij op jouw lijst met maatjes te staan, waardoor je heel snel een baan kan reserveren.

Als er toch nog vragen zijn, schroom dan niet om me gewoon te bellen (06 22483528) of te mailen.

Marianne Klaus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken