Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

TRAININGEN

DE MOGELIJKHEDEN

De tennistrainingen worden bij De Gooische Vallei verzorgd door RG sports onder leiding van Linda Bakker, de hoofdtrainer. Daarnaast zijn er nog 2 trainers, zodat er genoeg aanbod is voor alle leden. Je bepaalt zelf of je de lessen in een klein of groter groepje wilt volgen. Privélessen zijn ook mogelijk.

Mogelijkheden en kosten

Trainingen worden gegeven met spelers van je eigen niveau. Deze lessen kunnen echter alleen worden afgenomen wanneer je ook lid bent van De Gooische Vallei. Voor alle jeugdleden geldt, dat bij het lidmaatschap de zomertrainingen zijn inbegrepen. Facturering, indeling en overige communicatieve zaken lopen via RG sports. Meer informatie over lespakketten, kosten en mogelijkheden kun je vinden op de site van RG sports. Wil je trainingen volgen via RG sports, meld je dan aan via de site www.rgsports.nl

Over RG sports

RG sports is een professionele tennis- en padelonderneming die naast het verzorgen van trainingen, evenementen organiseert, verenigingen ondersteunt en haar eigen Tennis Academy heeft voor talenten. Hun diensten zijn van kwalitatief hoog niveau waarbij de ontwikkeling en het enthousiasme van spelers en verengingen voorop staat. Dit alles wordt gerealiseerd met een gemotiveerd en gecertificeerd team dat voor je klaar staat.

EVEN VOORSTELLEN: ONZE TRAINERS

Linda Bakker
Hoofdtrainer

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen aan tennis en ik speel sindsdien met zeer veel enthousiasme tennis. De licentie tennisvaardigheid A heb ik in 1987 afgerond en er zijn van toen af vele licenties en workshops via de KNLTB en NOC NSF, voor zowel volwassenen als jeugd, op het gebied van tennis doorlopen. Een kleine greep hieruit: Voetenwerk, Mentale training, Mrt voor kids, Pubergedrag etc. De opleiding Tenniskids 1,2, 3 en 4 afgerond en ik ben gediplomeerd rolstoeltennistrainster. Werkzaam sinds 2012 voor tennisschool RG sports. Naast mijn functie als trainster heb ik 7 jaar lang diverse functies binnen RG sports vervuld, waaronder Eventmanager en Communicatiemanager.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Mijn passie is tennis, mijn hobby’s zijn skiën, zeilen en fietsen. Ik geef aan iedereen tennisles van 3 jaar tot … jaar. Ongeacht of je beginner/gevorderde bent of junior/senior. Door mijn individuele aanpak binnen een groep of tijdens privétraining, is het voor iedereen mogelijk zijn/haar doel(en) te bereiken.

Mathieu Huisman
Trainer

Sinds 1 oktober 2007 werkzaam bij RG sports. Met het CIOS diploma (Sport & Bewegen) en zijn specialisatie in Tennis en specifieke doelgroepen ontwikkelt hij zich nu verder in de psychologie en de mentale aspecten van de (tennis) sport. Verdere ontwikkeling gedaan in Talent2move om zo spelers makkelijker te laten bewegen. Gebruik je “Talenten” die je vanaf je geboorte hebt meegekregen. Hoe je beweegt, zo ben je als mens/speler. Het is leuk om te ervaren, om de manier van bewegen in correlatie te brengen van hoe je denkt en voelt.

In zijn vrije tijd fitnest, fietst en tennist hij graag mee in verschillende teams op De Gooische Vallei.

Frank Sommandas
Trainer

Sinds 2014 ben ik naar volle tevredenheid werkzaam bij RG sports en sinds 2015 bij De Gooische Vallei. Tot 2008 was ik werkzaam in het bedrijfsleven maar ik heb bewust de voorkeur gegeven aan het geven van tennislessen omdat dat mij veel meer voldoening geeft en het echt ‘mensenwerk’ is. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 14 jaar geleden heb ik mijn diploma behaald bij de KNLTB. Bij de tennisbond heb ik in de loop der jaren diverse applicaties gevolgd: Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, Lesgeven aan pubers, TennisKids, Rolstoeltennis en nog veel meer.

Wat ik belangrijk vind bij de tennislessen is dat de cursist plezier ervaart, technisch, tactisch en mentaal beter wordt. Eigenlijk ‘bij elke les een beetje beter worden’, dat is mijn motto. Zodat hij of zij ook beter wordt in het spelen van een partijtje. Dat kan de competitie zijn, maar ook een tosswedstrijd of een ladderwedstrijd. Ik vind dat het geven van lessen, niet alleen tennislessen, maatwerk moet zijn. Ik kijk dus naar iedereen in een groep en ik probeer iedereen te helpen om een betere speler te worden. Een van de mooie aspecten van tennis vind ik het spelelement. Je probeert de ander onder druk te zetten, je speelt met een plan en terwijl je het speelt, werk je ook nog eens aan je conditie dus aan je gezondheid. Al deze aspecten neem ik mee in mijn lessen. Je gaat dan ook vaak moe en hopelijk voldaan van de baan.

In mijn vrije tijd reis ik veel, tuinier en klus ik graag en ik speel een klein beetje gitaar (flamenco). Ik hoop je snel te zien op de baan.

CONTACT RG SPORTS

Linda Bakker coördineert de trainingen, mocht je echter andere vragen hebben of je willen afmelden, dat kan. Graag een whatsapp of sms bij afmelden van een training.

Back To Top
Zoeken