Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

DAVIS CUP

VOOR ALLE LEDEN VANAF 16 JAAR

Tijdens dit dubbeltoernooi word je ingedeeld in een team en speel je meerdere wedstrijden, verspreid over verschillende data. Je kan je naar voorkeur opgeven voor de vrijdagavond of zaterdagmiddag. Alle leden en winterleden vanaf 16 jaar (in november) die van tennissen en gezelligheid houden, kunnen meedoen met het Davis Cup toernooi.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan moet er door je teamcaptain vervanging worden gezocht. Je teamcaptain kan hiervoor een beroep doen op de reservelijst. Aanmeldingen voor de reservelijst zijn daarom meer dan welkom. Je kan je ook voor een team èn als reserve aanmelden. Word jij 16 jaar tussen december en maart, dan mag jij je wel als reservespeler opgeven. Je geeft alleen jezelf op (en eventueel één teamgenoot) en wij delen de teams in.

Wanneer?

De Davis Cup wordt gespeeld in het winterseizoen. Van ongeveer half november tot uiterlijk eind maart. Alle partijen zullen ook worden aangekondigd op het prikbord in het clubhuis. De teams op vrijdagavond spelen in ieder geval 3 wedstrijden en de zaterdagteams spelen in ieder geval 4 wedstrijden. Er wordt eerst gespeeld in poules, daarna gevolgd door een afvalschema. Er zal worden gespeeld in twee wedstrijdblokken per week: vrijdagavond van 20.00 – 22.00 uur en zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Er is een indeling gemaakt met 2 A, 4 B en 2 C spelers. Je bent ingedeeld in één van deze drie klassen. Bij vragen, mail je captain of mail naar: daviscup@degooischevallei.nl

Mocht je verhinderd zijn, meld dit dan aan je captain en zoek niet zelf naar een invaller! Je captain is daar verantwoordelijk voor en kent de regels.

Uitgebreide informatie over het Davis Cup toernooi kun je hier bekijken.
Een overzicht van de teams voor het Davis Cup toernooi 2023/2024 vind je hier en het speelschema voor het Davis Cup toernooi 2023/2024 hier.

Back To Top
Zoeken