Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Succesvol 50+ toernooi in Franse sferen!

Alweer voor de tweede keer werd op donderdag 14 juli het senioren 50+ toernooi georganiseerd. Gezien de feestdag Quatorze Juillet, was het terras deze keer omgetoverd in Franse sferen, met de Moulin Rouge als middelpunt. En ook dit jaar was het gelukkig weer heerlijk tennisweer.

Bij ontvangst werden alle deelnemers getrakteerd op een lekker kopje koffie met een petit fourtje. Hierna werd de indeling bekendgemaakt. Dit jaar was het toernooi bezet met het maximale aantal deelnemers. Wellicht door het succes van vorig jaar kon de organisatie dit jaar ook wat meer jongere senioren verwelkomen. Om klokslag 10.00 uur kon er gestart worden op 8 banen. Er waren drie onderdelen waarin gespeeld werd: herendubbel (HD), gemengd dubbel (GD) en damesdubbel (DD).

Gedurende de hele dag werd het toernooi omlijst door Franse chansons en konden degenen die dat wilden zich laten natekenen op ‘ons Mont Martre’ pleintje. Een leuk filmpje hiervan kun je hier bekijken.

Rond lunchtijd werd iedereen in twee shifts voorzien van een lunch in Franse sferen, uitstekend verzorgd door Peggy en Alice. Na de lunch werden de wedstrijden hervat en bleef de stemming er goed in zitten. Bij de HD moest er voor zowel de eerste prijs als de aanmoedigingsprijs een extra beslissende match tiebreak worden gespeeld.

Om 15 uur was de prijsuitreiking. Hieronder de winnaars en de gelukkigen die de aanmoedigingsprijs, een gratis tennisles door RG sports, ontvingen:

  • HD winnaars: Remko Molenaar / Rolf de Wit en de aanmoedigingsprijs ging naar: Marcel Luntungan / Peter Zindel
  • GD winnaars: Willem van Kampen / Ineke Oudendijk en de aanmoedigingsprijs ging naar: Lya Steenvoorden / Eelco van der Meulen
  • DD winnaars: Ingrid Baar / Corrie Dingjan en de aanmoedingsprijs ging naar: Karin Kok / Coby Spaans

Na de prijsuitreiking werd er nog volop nagepraat, onder het genot van een lekker drankje en wat Franse kaas. De foto’s van dit geslaagde evenement kun je bekijken in ons fotoalbum op de site.

De Toernooicommissie:
François Collard, Richard van Harmelen, Hans Steenvoorden
(met ondersteuning van Marianne Klaus)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken