Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

COMPETITIE SENIOREN

COMPETITIE AANBOD

Elk lid kan competitie spelen. Er is een divers competitieaanbod voor senioren binnen T.V. De Gooische Vallei. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij zijn of haar behoeftes en wensen.

De voorjaarscompetitie vindt plaats in april/mei en de najaarscompetitie in september/oktober. Het is mogelijk je in te schrijven met een team of alleen. De technische commissie informeert ieder lid tijdig wanneer er ingeschreven kan worden. Wanneer je alleen inschrijft, wordt er geprobeerd een team voor je te vinden. Je speelt gedurende 6 à 7 weken wedstrijden op de gekozen competitiedag.

De Najaarscompetitie 2022 begint donderdag 15 september. De speeldata kun je hier vinden.
Het wedstrijdschema met alle teams en hun spelers met de door de KNLTB definitief bepaalde klasse vind je hier. De begintijden vind je in het baanschema. Het Baanblokkenschema van de zaterdag en het Baanblokkenschema van de zondag geven een overzicht tot hoe lang een partij duurt en waar je vrij kunt spelen.

KNLTB

Kijk voor meer informatie en speeldata op de website van KNLTB of download de KNLTB-app.

Back To Top
Zoeken