Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

COMPETITIE SENIOREN

COMPETITIE AANBOD

Elk lid kan competitie spelen. Er is een divers competitieaanbod voor senioren binnen T.V. De Gooische Vallei. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij zijn of haar behoeftes en wensen.

De voorjaarscompetitie vindt plaats in april/mei en de najaarscompetitie in september/oktober. Het is mogelijk je in te schrijven met een team of alleen. De technische commissie informeert ieder lid tijdig wanneer er ingeschreven kan worden. Wanneer je alleen inschrijft, wordt er geprobeerd een team voor je te vinden. Je speelt gedurende 6 à 7 weken wedstrijden op de gekozen competitiedag.

De Voorjaarscompetitie 2023 begint vrijdag 31 maart. De speeldata kun je hier vinden.
Het inschrijfformulier in pdf vind je hier. Let op: je moet het lege formulier eerst opslaan op je PC, mobiel of tablet voordat je gaat invullen en dan vervolgens pas insturen. De inschrijving sluit 25 december 2022. Uitgebreide informatie over de voorjaarscompetitie 2023 vind je hier.

KNLTB

Kijk voor meer informatie en speeldata op de website van KNLTB of download de KNLTB-app.

Back To Top
Zoeken