skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

COMPETITIE SENIOREN

COMPETITIE AANBOD

Elk lid kan competitie spelen. Er is een divers competitieaanbod voor senioren binnen T.V. De Gooische Vallei. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij zijn of haar behoeftes en wensen.

De voorjaarscompetitie vindt plaats in april/mei en de najaarscompetitie in september/oktober. Het is mogelijk je in te schrijven met een team of alleen. De technische commissie informeert ieder lid tijdig wanneer er ingeschreven kan worden. Wanneer je alleen inschrijft, wordt er geprobeerd een team voor je te vinden. Je speelt gedurende 6 à 7 weken wedstrijden op de gekozen competitiedag.

De inschrijfformulieren voor de competitie kun je terugvinden bij Documenten en spelregels.
Alle teams incl. wedstrijdschema’s van de KNLTB competitie 2021 vind je hier.
De voorlopige speeldata voor de KNLTB competitie 2021 vind je hier.
De verschillende baanschema’s (donderdag, vrijdagochtend – vrijdagavond – zaterdag en zondag) voor de KNLTB competitie 2021 vind je hier.
Het baanblokkenschema van de zaterdag voor de KNLTB competitie 2021 vind je hier. Dit geeft een goed overzicht van wanneer wedstrijden beginnen en eindigen.
En hier vind je nog een overzicht van de mogelijkheden om vrij te spelen op de zaterdag en de zondag. Op vrijdagavond is dat helaas niet mogelijk.

KNLTB

Kijk voor meer informatie en speeldata op de website van KNLTB of download de KNLTB-app.

Back To Top
Zoeken