skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

COMPETITIE SENIOREN

COMPETITIE AANBOD

Elk lid kan competitie spelen. Er is een divers competitieaanbod voor senioren binnen T.V. De Gooische Vallei. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij zijn of haar behoeftes en wensen.

De voorjaarscompetitie vindt plaats in april/mei en de najaarscompetitie in september/oktober. Het is mogelijk je in te schrijven met een team of alleen. De technische commissie informeert ieder lid tijdig wanneer er ingeschreven kan worden. Wanneer je alleen inschrijft, wordt er geprobeerd een team voor je te vinden. Je speelt gedurende 6 à 7 weken wedstrijden op de gekozen competitiedag.

De inschrijfformulieren voor de competitie kun je terugvinden bij Documenten en spelregels.
De teamindelingen voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 vind je hier. En de speeldata voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 kun je hier bekijken.
De baanschema’s voor de donderdagochtend, vrijdagochtend en vrijdagavond kun je hier bekijken en die voor de zaterdag en zondag hier. Voor een duidelijker overzicht kan je beter op de betreffende baanblokkenschema’s zaterdag en zondag kijken.

KNLTB

Kijk voor meer informatie en speeldata op de website van KNLTB of download de KNLTB-app.

Back To Top
Zoeken