Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

SENIOREN

DIVERSE ACTIVITEITEN

Over het gehele jaar vinden tal van leuke tennis- en overige activiteiten plaats. In de nieuwsbrief worden dergelijke activiteiten vaak van tevoren aangekondigd.

Toss

Onze wekelijkse Toss dagen zijn woensdagochtend van 9.00 tot ± 12.00 uur en donderdagavond van 19.30 tot ± 22.00 uur. Hier kunnen alle leden boven de 16 jaar aan meedoen. De Toss is een ideale gelegenheid om zonder afspraak, met andere leden van de club te tennissen. Bij de Toss zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere tennissers. Bij de Toss worden meerdere rondes van een half uur gespeeld en het is dan ook geen probleem als je de start van de Toss niet haalt. Graag jouw ledenpas meenemen om het plannen van dubbelpartijen te vergemakkelijken.

Davis Cup

Tijdens dit dubbeltoernooi in de wintermaanden word je ingedeeld in een team en zo speel je meerdere wedstrijden, verspreid over verschillende data. Je kan je naar voorkeur opgeven voor de vrijdagavond of zaterdagmiddag. Na afloop en tussen de wedstrijden door is er tijd voor een hapje en een drankje waarbij je veel verschillende mensen kan leren kennen. De teams worden door de wedstrijdleiding zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld. Er spelen allerlei verschillende speelsterktes mee, dus het is een toernooi voor iedereen. Deelname vanaf 16 jaar. Kijk hier voor alle verdere informatie.

Lentetoernooi

Dit dubbeltoernooi vindt plaats in het voorjaar. Je schrijft je in met een partner en speelt tegen gelijkwaardige tegenstanders. Dit toernooi is verspreid over 9 dagen. Deelname vanaf 16 jaar.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zijn onderverdeeld in single-, dubbel- en mixpartijen, ook op niveau naar keuze. Deelname vanaf 16 jaar.

Open Toernooi

Het enige toernooi waar ook spelers van buiten T.V. De Gooische Vallei aan mee kunnen doen. Het is een seniorentoernooi met dubbel- en mixpartijen. Dit toernooi vindt elk jaar plaats in week 33. Voor deelname is enige tenniservaring wel aan te raden. Maar naast het tennissen, is er ook ruimte voor gezelligheid. Dus kom gerust een keertje kijken. Daarnaast is er elke avond een wisselend menu, waar je je voor kunt inschrijven.

Competitie

Elk lid kan competitie spelen. Er is een divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij zijn of haar behoeftes en wensen.
De voorjaarscompetitie vindt plaats in april/mei en de najaarscompetitie in september/oktober. Het is mogelijk je in te schrijven met een team of alleen. Wanneer je alleen inschrijft, wordt er geprobeerd een team voor je te vinden. Je speelt gedurende 6 à 7 weken wedstrijden op de gekozen competitiedag.

Andere activiteiten zijn o.a.:

  • Snerttoernooi
  • Oliebollentoernooi
  • Nieuwjaarsborrel

In onze nieuwsbrief worden deze activiteiten vaak van tevoren aangekondigd.

Back To Top
Zoeken