Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

TRAININGEN

DE MOGELIJKHEDEN

De padeltrainingen worden bij De Gooische Vallei verzorgd door RG sports onder leiding van Linda Bakker, de hoofdtrainer. Daarnaast zijn er nog 3 trainers, zodat er genoeg aanbod is voor alle leden. Je bepaalt zelf of je de lessen in een klein of groter groepje wilt volgen. Privélessen zijn ook mogelijk.

Leden en aspirant-leden kunnen met padel op onze vereniging kennismaken door deel te nemen aan een padelclinic van 2 uur die door RG sports wordt aangeboden. De spelregels, een paar bijzondere technieken en de basis van de tactiek komen aan bod. Voor rackets wordt gezorgd. RG Sports organiseert verder ook een basistraining van 4 lessen, een reeks van 9 lesweken en een reeks van 18 lesweken.

Mogelijkheden en kosten

Trainingen worden gegeven met spelers van je eigen niveau. Wil je trainingen volgen, meld je hiervoor dan aan via de site van RG sports. Hier vind je ook een overzicht van de kosten. Trainingen kunnen echter alleen afgenomen worden wanneer je ook lid bent van De Gooische Vallei. Dit geldt niet voor deelname aan de padelclinic.

Over RG sports

RG sports is een professionele tennis- en padelonderneming die naast het verzorgen van trainingen, evenementen organiseert, verenigingen ondersteunt en haar eigen Tennis Academy heeft voor talenten. Hun diensten zijn van kwalitatief hoog niveau waarbij de ontwikkeling en het enthousiasme van spelers en verengingen voorop staat. Dit alles wordt gerealiseerd met een gemotiveerd en gecertificeerd team dat voor je klaar staat.

EVEN VOORSTELLEN: ONZE TRAINERS

Linda Bakker
Hoofdtrainer

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen aan tennis en ik speel sindsdien met zeer veel enthousiasme tennis. De licentie tennisvaardigheid A heb ik in 1987 afgerond en er zijn van toen af vele licenties en workshops via de KNLTB en NOC NSF, voor zowel volwassenen als jeugd, op het gebied van tennis doorlopen. Een kleine greep hieruit: Voetenwerk, Mentale training, Mrt voor kids, Pubergedrag etc. De opleiding Tenniskids 1,2, 3 en 4 afgerond en ik ben gediplomeerd rolstoeltennistrainster. Werkzaam sinds 2012 voor tennisschool RG sports. Naast mijn functie als trainster heb ik 7 jaar lang diverse functies binnen RG sports vervuld, waaronder Eventmanager en Communicatiemanager.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Mijn passie is tennis, mijn hobby’s zijn skiën, zeilen en fietsen. Ik geef aan iedereen tennisles van 3 jaar tot … jaar. Ongeacht of je beginner/gevorderde bent of junior/senior. Door mijn individuele aanpak binnen een groep of tijdens privétraining, is het voor iedereen mogelijk zijn/haar doel(en) te bereiken.

Maarten Slob
Padeltrainer

Mijn naam is Maarten Slob en ben bezeten van het mooie padel- en tennisspel in al haar facetten. In beide sporten ben je nooit klaar met leren, verbeteren en het onderhouden van je spel of het nu technisch, tactisch, mentaal of conditioneel is. En het prachtige is dat dat op elk niveau kan en mag gespeeld worden. Ik ben bij de Gooische Vallei geen onbekende aangezien ik daar de afgelopen jaren regelmatig ben ingevallen bij ziekte van collega-trainers.
In dit zomerseizoen zal ik ‘vast’ aanwezig zijn. Ik ga op de woensdagavond padelles geven. Padel is hot op het moment aangezien het laagdrempelig is en vanwege de grootte van het speelveld makkelijker aan te leren is dan tennis. Wil je het echter beter onder de knie krijgen en de tricks en trucs leren, dan zul je lessen/trainingen moeten volgen omdat je anders niet vooruit zult gaan. Dus ik zie jullie graag op de baan.

Met een sportieve groet!

José Maria Velasco
Padeltrainer

My name is José Maria Velasco. I am 52 years old and have decided to continue my career in the Netherlands in the next few years. I started as a tennis coach and have filled many positions in Spain and internationally, up to the highest performance level.
For the last 10 years I have also embraced padel. Padel is a beautiful sport. Often the mistake is made to see it as a variant of tennis. It is a sport with different techniques and with great challenges in the tactical field. I would like to help you to familiarize yourself with padel. In addition, I am always available as a tennis coach.

See you on court soon!

Wietse Bos
Padeltrainer

Tot mijn 18de heb ik fanatiek getennist, na jaren zonder racketsports heb ik even gesquasht totdat ik 3 jaar terug padel heb ontdekt in Portugal. Zoals vele anderen werd ik gelijk gegrepen door het spelletje en ben ik meerdere keren per week gaan spelen en trainen. Naast het spelen van competitie en toernooien ga ik regelmatig naar Spanje of Portugal om bij te leren. Momenteel sta ik nummer 55 van Nederland en in de zomer speel ik eredivisie. In 2022 heb ik de opleiding padelleraar van de KNLTB afgerond en binnenkort doe ik een aanvullende opleiding bij een Argentijnse leraar. Ontwikkeling, plezier en intensiteit vind ik belangrijk in mijn lessen. Ik kijk ernaar uit om de veelzijdigheid en creativiteit van het spelletje over te brengen op leerlingen!

In de tijd die er naast padel overblijft, ben ik bezig met het opzetten van mijn coachpraktijk, verder ga ik graag de natuur in of verzamel ik muziek.
Tot op de baan!

CONTACT RG SPORTS

Linda Bakker coördineert de trainingen, mocht je echter andere vragen hebben of je willen afmelden, dat kan. Graag een whatsapp of sms bij afmelden van een training.

Back To Top
Zoeken