Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

TRAININGEN

DE MOGELIJKHEDEN

De padeltrainingen worden bij De Gooische Vallei verzorgd door RG sports onder leiding van Linda Bakker, de hoofdtrainer. Daarnaast zijn er nog 3 trainers, zodat er genoeg aanbod is voor alle leden. Je bepaalt zelf of je de lessen in een klein of groter groepje wilt volgen. Privélessen zijn ook mogelijk.

Leden en aspirant-leden kunnen met padel op onze vereniging kennismaken door deel te nemen aan een padelclinic van 2 uur die door RG sports wordt aangeboden. De spelregels, een paar bijzondere technieken en de basis van de tactiek komen aan bod. Voor rackets wordt gezorgd. RG Sports organiseert verder ook een basistraining van 4 lessen, een reeks van 9 lesweken en een reeks van 18 lesweken.

Mogelijkheden en kosten

Trainingen worden gegeven met spelers van je eigen niveau. Wil je trainingen volgen, meld je hiervoor dan aan via de site van RG sports. Hier vind je ook een overzicht van de kosten. Trainingen kunnen echter alleen afgenomen worden wanneer je ook lid bent van De Gooische Vallei. Dit geldt niet voor deelname aan de padelclinic.

Over RG sports

RG sports is een professionele tennis- en padelonderneming die naast het verzorgen van trainingen, evenementen organiseert, verenigingen ondersteunt en haar eigen Tennis Academy heeft voor talenten. Hun diensten zijn van kwalitatief hoog niveau waarbij de ontwikkeling en het enthousiasme van spelers en verengingen voorop staat. Dit alles wordt gerealiseerd met een gemotiveerd en gecertificeerd team dat voor je klaar staat.

EVEN VOORSTELLEN: ONZE TRAINERS

Linda Bakker
Hoofdtrainer

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen aan tennis en ik speel sindsdien met zeer veel enthousiasme tennis. De licentie tennisvaardigheid A heb ik in 1987 afgerond en er zijn van toen af vele licenties en workshops via de KNLTB en NOC NSF, voor zowel volwassenen als jeugd, op het gebied van tennis doorlopen. Een kleine greep hieruit: Voetenwerk, Mentale training, Mrt voor kids, Pubergedrag etc. De opleiding Tenniskids 1,2, 3 en 4 afgerond en ik ben gediplomeerd rolstoeltennistrainster. Werkzaam sinds 2012 voor tennisschool RG sports. Naast mijn functie als trainster heb ik 7 jaar lang diverse functies binnen RG sports vervuld, waaronder Eventmanager en Communicatiemanager.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Mijn passie is tennis, mijn hobby’s zijn skiën, zeilen en fietsen. Ik geef aan iedereen tennisles van 3 jaar tot … jaar. Ongeacht of je beginner/gevorderde bent of junior/senior. Door mijn individuele aanpak binnen een groep of tijdens privétraining, is het voor iedereen mogelijk zijn/haar doel(en) te bereiken.

Alejandro Muñoz
Padeltrainer

Hey everyone! My name is Alejandro, I’m 25 years old and I’m Spanish. I grew up playing Tennis and competing in regional and national tournaments at the highest level. But when I turned 16, I discovered Padel, and it was love at first hit! With my coach Horacio Álvarez Clementi, a padel legend, I started playing federated tournaments. I played in the first league in Madrid and now I would like to start competing here in the Netherlands. Three years ago, Horacio convinced me to become a coach and I couldn’t be more grateful for it. Now, I’m here to keep learning and share my passion for padel and tennis with you!

I look forward to meeting you. See you soon on court.

Wietse Bos
Padeltrainer

Tot mijn 18de heb ik fanatiek getennist, na jaren zonder racketsports heb ik even gesquasht totdat ik 3 jaar terug padel heb ontdekt in Portugal. Zoals vele anderen werd ik gelijk gegrepen door het spelletje en ben ik meerdere keren per week gaan spelen en trainen. Naast het spelen van competitie en toernooien ga ik regelmatig naar Spanje of Portugal om bij te leren. Momenteel sta ik nummer 55 van Nederland en in de zomer speel ik eredivisie. In 2022 heb ik de opleiding padelleraar van de KNLTB afgerond en binnenkort doe ik een aanvullende opleiding bij een Argentijnse leraar. Ontwikkeling, plezier en intensiteit vind ik belangrijk in mijn lessen. Ik kijk ernaar uit om de veelzijdigheid en creativiteit van het spelletje over te brengen op leerlingen!

In de tijd die er naast padel overblijft, ben ik bezig met het opzetten van mijn coachpraktijk, verder ga ik graag de natuur in of verzamel ik muziek.
Tot op de baan!

CONTACT RG SPORTS

Linda Bakker coördineert de trainingen, mocht je echter andere vragen hebben of je willen afmelden, dat kan. Graag een whatsapp of sms bij afmelden van een training.

Back To Top
Zoeken