Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

COMPETITIE PADEL

COMPETITIE-AANBOD

Of je nou beginner of wedstrijdspeler bent, iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid, doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je je ook nog eens verder als padelspeler, vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en schrijf je vervolgens in via De Gooische Vallei.

Mogelijkheden

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten, om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt er op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamrechten. Inschrijven voor de competitie kan door het inschrijfformulier te sturen naar padelcompetitie@degooischevallei.nl.

Team

In principe kan er alleen ingeschreven worden als team. Het team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Inschrijven kan met 4 leden ongeacht het geslacht van de leden. De huidige competitie is namelijk zo opgezet dat er in elke mogelijke opstelling gespeeld kan worden. Je kunt bijvoorbeeld als team bestaande uit 3 mannen en 1 vrouw tegen een team van 4 vrouwen spelen, of elke andere samenstelling.
Als jouw team zich wil inschrijven in de nieuwe damescompetitie dient het team vanzelfsprekend te bestaan uit 4 vrouwelijke leden.

Vol = vol

Bij het inschrijven telt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij, want vol = vol. De aanvoerder van het team doet de inschrijving, waarbij de volgende punten aangeleverd dienen te worden:

  • Telefoonnummer aanvoerder
  • Bondsnummers
  • Namen
  • Speelsterke

Je kunt je als reservespeler opgeven en als individu. We zullen binnen De Gooische Vallei gaan bekijken hoeveel animo er is voor deze competities. Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

De speeldata van de voorjaarscompetitie 2024 kun je hier bekijken.

KNLTB

Kijk voor meer informatie en speeldata op de website van KNLTB of download de KNLTB ClubApp.

Back To Top
Zoeken