Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Najaarscompetitie tennis senioren

Deze Najaarscompetitie omvat ook dit keer vijf wedstrijddagen en loopt van 11 september t/m 15 oktober, gevolgd door twee inhaalweekeinden. Je kunt de speeldata hier bekijken en hier vind je de ingeschreven teams. Denk eraan dat er tijdens de vakantie gewoon doorgespeeld wordt, dus zorg voor voldoende extra spelers. Er mag wel geschoven worden met de wedstrijden maar niet naar een inhaaldag; deze zijn alleen bedoeld voor inhalen wegens slecht weer. Dus op je laatste speeldag moeten alle wedstrijden gespeeld zijn.

Dit zijn het aantal teams per dag:

  • donderdagochtend: 1 team
  • vrijdagochtend: 2 teams
  • vrijdagavond: 8 teams
  • zaterdag hele dag: 14 teams
  • zondag hele dag: 6 teams

Op vrijdag beginnen alle wedstrijden om 19 uur, aanwezig 18:30 uur. Op zaterdag beginnen er 3 wedstrijden om 10:00 uur (aanwezig 9:30 uur) en 4 om 14:00 uur (aanwezig 13:30 uur). Tot 10 uur is er gelegenheid voor vrij spelen. Op zondag hangt het af van het aantal jeugdteams dat thuis speelt. Daar wisselen de begintijden en is nu nog niets over bekend.

Mochten er teams zijn die voor de zaterdag of de zondag een voorkeur hebben, dan graag vóór 1 augustus een mailtje naar competitie@degooischevallei.nl. Er is echter geen enkele garantie dat het effect heeft. Alles hangt af van wat de teams willen en wij kunnen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken