Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Mathieu Huisman stopt in de functie van hoofdtrainer, maar blijft betrokken

Beste leden van T.V. De Gooische Vallei,

Na 10 jaar ga ik stoppen als hoofdtrainer van De Gooische Vallei en draag ik mijn hoofdtrainertaken over. De reden is dat ik graag andere zaken wil kunnen oppakken. Ik heb in goed overleg met RG sports besloten om deze stap te zetten. Ik blijf tennislessen verzorgen bij De Gooische Vallei, alleen zullen het iets minder lesuren zijn dan jullie gewend zijn.

Mijn opvolger is Linda Bakker. Ik ken haar al vele jaren als een naaste collega en ik heb er het volle vertrouwen in dat zij de hoofdtrainertaken goed gaat invullen.

Groet en tot ziens op de tennisbaan!

Mathieu

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken