Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

AANMELDEN ALS SENIORLID

PERSONALIA, KNLTB EN PASFOTO

We verwelkomen je graag als lid van onze vereniging. Lees eerst alles over het lidmaatschap en wat we van jou als lid verwachten.

Ledenstop voor senioren!
Vanaf 4 mei 2023 is een ledenstop voor senioren van kracht om te voorkomen dat het (vooral op de spitsuren) te druk wordt op de banen. Ook worden geen nieuwe winterleden meer aangenomen. Aanmelden als nieuw seniorlid voor 2024 is mogelijk. Bij aanmelding volgt plaatsing op de wachtlijst. Eind 2023 krijgen aanmelders bericht of plaatsing in 2024 mogelijk is.

Aanmeldingsformulieren
Als het niet lukt met het aanmeldingsformulier neem dan contact op met leden@degooischevallei.nl

Pasfoto verplicht
Op je KNLTB-ledenpas moet een pasfoto. Daarom hebben we een pasfoto nodig. Deze is noodzakelijk om je aanmelding bij de KNLTB te kunnen verwerken. Zonder pasfoto kunnen wij geen ledenpas aanmaken en zonder ledenpas kun je niet spelen. Pasfoto’s moeten aangeleverd worden in JPG formaat en moeten minimaal 3,5 x 4,5 cm zijn. De specificaties voor de digitale pasfoto zijn 300 x 400 pixels. Ook als je al lid bent (geweest) bij een andere vereniging hebben wij toch je pasfoto nodig; dit i.v.m. de Wet op de Privacy. Bovendien vragen wij je in dat geval ook je KNLTB nummer aan ons door te geven.

Wanneer je alleen een nieuwe pasfoto op je pasje wilt, upload deze dan via ons contactformulier.

AANMELDFORMULIER SENIOR

Back To Top
Zoeken