Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

LIDMAATSCHAP

ZIN OM EEN BALLETJE TE GAAN SLAAN?

Kom dan een keertje langs om kennis te maken. Iedereen is welkom en of je nu net begint, weer opnieuw begint of al op zeer hoog niveau speelt, we dagen je altijd uit om meer uit jezelf te halen! Ook kun je contact opnemen om een keer vrijblijvend te spelen. Je kunt bijvoorbeeld een keer meetossen of komen kijken bij een (jeugd)training.

Overige vragen t.a.v. contributie/lidmaatschap/verenigingsleven/toss/toernooien kunnen via leden@degooischevallei.nl gesteld worden. Zij kunnen hopelijk al je vragen beantwoorden en regelen graag een ontmoeting op De Gooische Vallei voor jezelf of je kinderen.
Voor onze leden: ook bij verhuizing of verandering van je e-mailadres hierover graag een mailtje naar leden@degooischevallei.nl

Om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen hebben we het Nieuwe Leden Boekje gemaakt.

Je kunt het hier downloaden

Lid worden

Wil je lid worden? Bekijk de lidmaatschapsmogelijkheden met kosten hier.

  • Word je dit jaar 18 jaar of ben je ouder? Dan moet je je aanmelden als Senior.
  • Word je dit jaar nog geen 18 jaar? Dan moeten je ouders je aanmelden als Jeugdlid/Junior.
  • Wil je ook trainingen volgen via RG sports, meld je dan ook aan via de site: www.rgsports.nl. Trainingen kunnen alleen afgenomen worden wanneer je ook lid bent van De Gooische Vallei.

Pasfoto bij aanmelden nodig

Bij aanmelden als lid wordt er een digitale KNLTB-ledenpas aangevraagd die voorzien moet zijn van een pasfoto. Hiervoor moet je een digitale pasfoto aanleveren. Heb je geen digitale pasfoto, stuur dan een pasfoto van 3,5 x 4,5 cm voorzien van naam en geboortedatum (gescande foto’s worden niet geaccepteerd) naar de ledenadministratie van De Gooische Vallei. Wanneer je een nieuwe pasfoto op je pasje wilt, upload deze met ons contactformulier.

Opzeggen

Het lidmaatschap van De Gooische Vallei dient schriftelijk of per e-mail te worden opgezegd bij de ledenadministratie en wel uiterlijk voor 1 december. Vermeld hierbij het KNLTB-nummer (zie hiervoor je KNLTB-ledenpas) en je geboortedatum. Schriftelijk kan je opzegging verstuurd worden aan: ledenadministratie van De Gooische Vallei.

Introducéregeling

Een lid van onze vereniging heeft de mogelijkheid om met een niet-lid te spelen op de banen van De Gooische Vallei door bij het reserveren van een baan via de KNLTB ClubApp een introducé toe te voegen. Dit is gratis en kan maximaal 3 keer per jaar. Let bij het reserveren op dat je geen ander lid als introducé opgeeft omdat dit je mogelijkheden om te introduceren beperkt.

Back To Top
Zoeken