skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

TRAININGEN

OVER RG SPORTS

‘Ontwikkeling als de weg naar succes’. Tennisorganisatie RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en in oktober 2007 opgericht door Ramzi Gouzzaf. RG sports verzorgt met 22 trainers en medewerkers de trainingen bij twaalf verenigingen in Midden- Nederland. Naast de tennistrainingen ondersteunt RG sports de verenigingen met een clubsupportprogramma.

Voor de sterkere spelers is er naast de clubtrainingen een speciale Tennis Academy, waarin we de tennisspelers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en op regionaal, nationaal en internationaal niveau te presteren. Daarnaast organiseren we conditietrainingen, mentale trainingen en uitwisselingen voor onze verenigingen.

Wij kiezen als bedrijf voor een kwalitatief hoogstaand profiel, onze kernwaarden zijn:

100%
Professionaliteit
100%
Ambitie
100%
Commitment
100%
Betrouwbaarheid
100%
Klantgerichtheid
100%
Betrokkenheid

RG sports: Uitdaging op elk niveau!

Hoe word je uitgedaagd? Je krijgt goede trainingen. Je bepaalt zelf of je dit in een klein of groter groepje wilt hebben. Privélessen zijn ook mogelijk. Trainingen worden gegeven met spelers van je eigen niveau. Iedereen kan wedstrijden spelen. Ja, dit kan spannend zijn, maar de ervaring die je opdoet is enorm!

Kijk op de site van RG sports voor de kosten van de trainingen

Wil je trainingen volgen via RG sports, meld je dan aan via de site: www.rgsports.nl. Trainingen kunnen echter alleen afgenomen worden wanneer je ook lid bent van T.V. De Gooische Vallei.

EVEN VOORSTELLEN: ONZE TRAINERS

Mathieu Huisman

Sinds 1 oktober 2007 werkzaam bij RG sports en de langstzittende trainer van T.V. De Gooische Vallei. Daarnaast ook Development Manager van RG sports met de speerpunten: innoveren, ontwikkelen en groei tot stand brengen voor spelers en verenigingen. Met het CIOS diploma (Sport & Bewegen) en zijn specialisatie in Tennis en specifieke doelgroepen ontwikkelt hij zich nu verder in de psychologie en de mentale aspecten van de (tennis) sport. Zijn persoonlijke slogan is: “Als je persoonlijke waarde minder wordt, moet je investeren om te kunnen groeien.” Dit kan bij een zakelijke investering of bij een sportprestatie. We zijn namelijk snel geneigd om weg te lopen, te klagen, of zelfs ermee te stoppen. Wanneer je herkent dat je persoonlijke waarde daalt dan is de eerste stap om dit te veranderen om in jezelf te gaan investeren. Dit kan door tijd, aandacht en plezier toe te voegen aan je investering of in je sport. Wanneer je dit sneller herkent zal het je steeds minder energie en tijd kosten om dit te veranderen. Groei bereik je door juist bij iedere waardedaling te herkennen en bewust de actie te leren nemen. Conclusie: als je persoonlijke waarde lager wordt, ga dan juist meer investeren. Spendeer tijd, aandacht en een beetje doorzettingsvermogen aan datgene wat je persoonlijke waarde weer vergroot of verhoogt. Zorg dat je blijft groeien in waarde.

In zijn vrije tijd fitnest, golft en tennist hij graag en doet hij actief mee in het eerste team van T.V. De Gooische Vallei.

Frank Sommandas

Geboren op 27 november …. En geeft nu 11 jaar les. Hij is hoofdtrainer bij Phonosmash in Baarn en geeft daarnaast sinds een aantal jaren les bij T.V. De Gooische Vallei. Tot 2008 was hij taxateur in onroerende zaken. In 2008 heeft hij de A-licentie gehaald bij de KNLTB en heeft hij definitief voor tennis gekozen. Bij de bond heeft hij diverse applicaties gevolgd: Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, Lesgeven aan pubers, TennisKids etc. Daarnaast zijn zeilen, reizen en gitaarspelen passies van Frank.

CONTACT RG SPORTS

Mathieu Huisman coördineert de trainingen, mocht je echter andere vragen hebben of je willen afmelden, dat kan. Graag een whatsapp of sms bij afmelden van een training.

Back To Top
Zoeken