Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

TRAININGEN

OVER RG SPORTS

‘Ontwikkeling als de weg naar succes’. Tennisorganisatie RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en in oktober 2007 opgericht door Ramzi Gouzzaf. RG sports verzorgt met 22 trainers en medewerkers de trainingen bij twaalf verenigingen in Midden- Nederland. Naast de tennistrainingen ondersteunt RG sports de verenigingen met een clubsupportprogramma.

Voor de sterkere spelers is er naast de clubtrainingen een speciale Tennis Academy, waarin we de tennisspelers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en op regionaal, nationaal en internationaal niveau te presteren. Daarnaast organiseren we conditietrainingen, mentale trainingen en uitwisselingen voor onze verenigingen.

RG sports: Uitdaging op elk niveau!

Hoe word je uitgedaagd? Je krijgt goede trainingen. Je bepaalt zelf of je dit in een klein of groter groepje wilt hebben. Privélessen zijn ook mogelijk. Trainingen worden gegeven met spelers van je eigen niveau. Iedereen kan wedstrijden spelen. Ja, dit kan spannend zijn, maar de ervaring die je opdoet is enorm!

Kijk op de site van RG sports voor de kosten van de trainingen

Wil je trainingen volgen via RG sports, meld je dan aan via de site: www.rgsports.nl. Trainingen kunnen echter alleen afgenomen worden wanneer je ook lid bent van T.V. De Gooische Vallei.

EVEN VOORSTELLEN: ONZE TRAINERS

Linda Bakker
Hoofdtrainer

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen aan tennis en ik speel sindsdien met zeer veel enthousiasme tennis. De licentie tennisvaardigheid A heb ik in 1987 afgerond en er zijn van toen af vele licenties en workshops via de KNLTB en NOC NSF, voor zowel volwassenen als jeugd, op het gebied van tennis doorlopen. Een kleine greep hieruit: Voetenwerk, Mentale training, Mrt voor kids, Pubergedrag etc. De opleiding Tenniskids 1,2, 3 en 4 afgerond en ik ben gediplomeerd rolstoeltennistrainster. Werkzaam sinds 2012 voor tennisschool RG sports. Naast mijn functie als trainster heb ik 7 jaar lang diverse functies binnen RG sports vervuld, waaronder Eventmanager en Communicatiemanager.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Mijn passie is tennis, mijn hobby’s zijn skiën, zeilen en fietsen. Ik geef aan iedereen tennisles van 3 jaar tot … jaar. Ongeacht of je beginner/gevorderde bent of junior/senior. Door mijn individuele aanpak binnen een groep of tijdens privétraining, is het voor iedereen mogelijk zijn/haar doel(en) te bereiken.

Mathieu Huisman
Trainer

Sinds 1 oktober 2007 werkzaam bij RG sports en de langstzittende trainer van T.V. De Gooische Vallei. Met het CIOS diploma (Sport & Bewegen) en zijn specialisatie in Tennis en specifieke doelgroepen ontwikkelt hij zich nu verder in de psychologie en de mentale aspecten van de (tennis) sport. Verdere ontwikkeling gedaan in Talent2move om zo spelers makkelijker te laten bewegen. Gebruik je “Talenten” die je vanaf je geboorte hebt meegekregen. Hoe je beweegt, zo ben je als mens/speler. Het is leuk om te ervaren, om de manier van bewegen in correlatie te brengen van hoe je denkt en voelt.

In zijn vrije tijd fitnest, fietst en tennist hij graag mee in verschillende teams op T.V. De Gooische Vallei.

Frank Sommandas
Trainer

Sinds 2014 ben ik naar volle tevredenheid werkzaam bij RG sports en sinds 2015 bij De Gooische Vallei. Tot 2008 was ik werkzaam in het bedrijfsleven maar ik heb bewust de voorkeur gegeven aan het geven van tennislessen omdat dat mij veel meer voldoening geeft en het echt ‘mensenwerk’ is. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 14 jaar geleden heb ik mijn diploma behaald bij de KNLTB. Bij de tennisbond heb ik in de loop der jaren diverse applicaties gevolgd: Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, Lesgeven aan pubers, TennisKids, Rolstoeltennis en nog veel meer.

Wat ik belangrijk vind bij de tennislessen is dat de cursist plezier ervaart, technisch, tactisch en mentaal beter wordt. Eigenlijk ‘bij elke les een beetje beter worden’, dat is mijn motto. Zodat hij of zij ook beter wordt in het spelen van een partijtje. Dat kan de competitie zijn, maar ook een tosswedstrijd of een ladderwedstrijd. Ik vind dat het geven van lessen, niet alleen tennislessen, maatwerk moet zijn. Ik kijk dus naar iedereen in een groep en ik probeer iedereen te helpen om een betere speler te worden. Een van de mooie aspecten van tennis vind ik het spelelement. Je probeert de ander onder druk te zetten, je speelt met een plan en terwijl je het speelt, werk je ook nog eens aan je conditie dus aan je gezondheid. Al deze aspecten neem ik mee in mijn lessen. Je gaat dan ook vaak moe en hopelijk voldaan van de baan.

In mijn vrije tijd reis ik veel, tuinier en klus ik graag en ik speel een klein beetje gitaar (flamenco). Ik hoop je snel te zien op de baan.

CONTACT RG SPORTS

Linda Bakker coördineert de trainingen, mocht je echter andere vragen hebben of je willen afmelden, dat kan. Graag een whatsapp of sms bij afmelden van een training.

Back To Top
Zoeken