skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Kort clubnieuws en pushberichten via KNLTB ClubApp

Voor snelle communicatie hebben we sinds kort de mogelijkheid geactiveerd via de KNLTB ClubApp, om jullie te informeren middels korte berichten.

Sinds een jaar maken we gebruik van de KNLTB ClubApp om onze banen te kunnen reserveren. Daarnaast kunnen we, wanneer de kantine weer open gaat, ook onze bardiensten gaan inplannen via de KNLTB ClubApp.

Er is ook een communicatiemogelijkheid in deze KNLTB ClubApp om snel korte berichten vanuit het bestuur te versturen. De leden kunnen deze dan in de app lezen onder de tab Nieuws of ze middels een pushnotificatie ontvangen. Dit zullen korte berichten zijn met nieuws over b.v. het wel of niet kunnen bespelen van de tennisbanen wegens het weer.

Wanneer je deze berichten wilt ontvangen, dan volg je de volgende stappen in de KNLTB ClubApp:

  • Open je KNLTB ClubApp
  • Aan de onderzijde verschijnen een aantal tabs. Kies dan de tab Club
  • Aan de bovenzijde verschijnen een aantal tabs. Kies dan de tab Nieuws
  • Je kan er ook voor kiezen om de pushnotificaties aan te zetten. Klik hiervoor op …Meer (rechts onderaan), kies vervolgens voor App instellingen en activeer de knop Clubnieuws. Dit geldt t.z.t. ook voor de diensten t.b.v. de bardiensten.

Dit medium zal alleen gebruikt worden voor korte berichtgeving. Het is niet de bedoeling om via de KNLTB ClubApp verder vragen te stellen. Indien er vragen zijn, dan kan dit via e-mail: info@degooischevallei.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken