kokenTijdens de weekenddagen dat er competitie gespeeld wordt kunnen alle competitiespelers met of zonder partner (ook van de dinsdag, donderdag en vrijdag) weer gezellig in ons clubhuis eten na afloop van de wedstrijden. De partners zijn natuurlijk ook welkom.
Ook zouden wij het heel leuk vinden ...

als de competitieteams die daar zin in hebben zelf eens een avond onze goed geoutilleerde keuken in duiken om een hoofdgerecht te bereiden. Je moet wel onder de 7,50 per persoon blijven maar Claartje en Peter zijn geniaal in goedkoop en goed inkopen en willen daar zeker bij helpen. Opgeven bij Claartje. Natuurlijk kan je ook als paar of alleen of met een vriend/vriendin of met je grootste tegenstander de keuken in.
 
Voor het mee-eten moet je uiterlijk de donderdag voorafgaand aan het gewenste weekend opgeven met hoeveel personen je wilt komen eten. Liefs met je hele team natuurlijk.

Voor het zelf willen koken kan je je altijd opgeven en zelf de datum bepalen.

Kosten voor het mee-eten: 7,50 per keer.

Het email adres van Claartje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

heteluchtovenEr is een HETELUCHToven (geschonken door de Davis Cup commissie), een magnetron-grill-crisp, een friteuse en een keramische bakplaat, 4 pits. Ook zijn er 2 Au Bain Marie apparaten met elk één grote of 2 kleine bakken waarin het een en ander warm gehouden kan worden.

 

Ga naar boven