Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Kennismaking Linda Bakker

Per 1 april 2022 zal ik bij T.V. De Gooische Vallei het hoofdtrainerschap van Mathieu overnemen. Een prachtige uitdaging ligt voor mij in het verschiet, waarbij Mathieu een zeer grote basis heeft neergelegd als hoofdtrainer. Met genoegen neem ik deze taak op mij.

Voorstellen
Mijn naam is Linda Bakker en ik ben geboren in 1967. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen (Lodewijk en Roderick) die inmiddels beiden volwassen zijn. Ik ben werkzaam bij RG sports sinds 1 april 2012 en ik speel zelf sinds 1973 tennis.

Toen de kinderen klein waren, heb ik een aantal jaren een bijdrage mogen leveren aan de diverse commissies binnen de tennis- en hockeyvereniging, ook in de rol als hockeytrainer of met wat bijspring uren voor de toenmalige tennistrainer.

Jeugddroom
De A-opleiding bij de KNLTB heb ik afgerond in 2012, waardoor ik mijn jeugddroom alsnog kon laten uitkomen. Sindsdien heb ik diverse applicaties bij de KNLTB en het NOC NSF gevolgd, waaronder Tenniskids 1, 2, 3 en 4, Tenniskids blauw (voor 3-4 jarigen), schooltennis, tennisfit, visie op techniek, techniek voor de recreatieve tennisser, Tenniskids rood techniek, rolstoeltennis, voetenwerk, seniorenfit en vele andere trainingen. Uiteraard volg ik nog steeds jaarlijks trainingen, onder andere bij de KNLTB, om bij te blijven in de ontwikkelingen in dit vakgebied. Daarnaast heb ik mij verdiept in de wereld van kinderen ‘met een rugzak’, zodat ook zij veel plezier beleven aan de tennissport.

Werkzaamheden
Binnen RG sports heb ik een aantal jaren de functie van event- en communicatiemanager uitgevoerd. Door het organiseren van de events van RG sports ben ik met veel mensen in contact gekomen, waaronder diverse leden van De Gooische Vallei. Daarnaast heb ik ook de organisatierol vervuld rondom RG sports Academy. Sinds 2012 ben ik clubtrainer geweest bij TV Nederhorst en TV Eemnes en sinds 2015 als hoofdtrainer bij Phonosmash, waarna ik in 2017 hoofdtrainer werd bij TV de Punt.
Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren zowel volwassenen als kinderen lesgegeven in de leeftijd van 3 tot 85 jaar.

Mijn doel is altijd het maximale te halen uit de tennismogelijkheden van mijn leerlingen door zeer enthousiast en vakkundig training te geven. Daarbij vind ik persoonlijke aandacht heel belangrijk. Bij het streven naar dit doel wordt er door mij geen onderscheid gemaakt tussen beginners, gevorderden of wedstrijdspelers.

Mijn hobby in de wintermaanden is skiën en in de zomermaanden vul ik mijn vrije dagen graag met zeilen.

Contact: linda.bakker@rgsports.nl
Tel. 06-54308037

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken