Over de jeugdcommissie

Wat leuk dat jij tennist bij De Gooische Vallei. Je leert er niet alleen tennissen, maar ontmoet er ook andere kinderen die net zo van tennis houden.
In het voorjaar willen we weer met leuke teams Tenniskids gaan spelen. Dat kun jij ook! Samen met jouw vriendje of vriendinnetje. Aan jou daarom de vraag om je op te geven voor de Voorjaars Tenniskids voor De Gooische Vallei.
  
Tenniskids is toegankelijk voor iedereen die lid is van DGV. Let op! Jongens en meisjes die via de vereniging selectietraining krijgen zijn verplicht zich op te geven! 
Als je nou heel graag met iemand speelt, dan kun je ook als team opgeven (minimaal 5 spelers).
Informatie voor je ouders, want van hen wordt verwacht dat ze samenwerken met de andere ouders en jullie coachen en begeleiden!
Tennisveld 2 personen
Ouders, kijk eens op onderstaande link

Wat is Tenniskids? Nieuwsgierig naar Tenniskids? Hier lees je wat je moet weten.


Data Voorjaar Rood Oranje 2017

Er wordt in de ochtend gespeeld. De kosten om mee te doen aan Tenniskids bedragen 5 euro per persoon.

Het indelen van de teams zal zoveel mogelijk geschieden op basis van: niveau, beschikbaarheid en vriend/vriendin. De jeugdcommissie behoudt zich het recht voor om van dit indelingsschema af te wijken. Tevens zou het kunnen gebeuren, dat bij onvoldoende inschrijvingen, er geen team beschikbaar voor je is. In dat geval zullen wij je bijtijds inlichten. Inschrijven voor 30 november 2016  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We kijken naar jou uit!
 
Jeugdcommissie de Gooische Vallei

Ga naar boven