Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijving zomercompetitie padel geopend

Beste 15+ leden,

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar de inschrijving voor de zomercompetitie is alweer geopend. Je kan je inschrijven t/m 2 mei. De zomercompetitie is 5 wedstrijddagen en loopt van 7 juni t/m 7 juli. Alle speeldata en inhaaldagen kan je hier vinden. Meer informatie over de competitie kun je vinden in het wedstrijdbulletin van de KNLTB.

Het team moet bij inschrijving uit minimaal 4 spelers bestaan. Inschrijven kan met 4 leden, ongeacht het geslacht van de leden. De huidige competitie is namelijk zo opgezet dat er in elke mogelijke opstelling gespeeld kan worden. Je kunt bijvoorbeeld als team bestaande uit 3 mannen en 1 vrouw tegen een team van 4 vrouwen spelen, of elke andere samenstelling. Als jouw team zich wil inschrijven in de nieuwe damescompetitie dient het team vanzelfsprekend te bestaan uit 4 vrouwelijke leden. Je kan je inschrijven met een voorkeursdag.

De inschrijving wordt afgehandeld op volgorde van inschrijving, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Op vrijdag kunnen we als club 6 teams kwijt. Op zaterdag en zondag kunnen we 12 teams kwijt. Als er een dag vol zit ,zal dit aangegeven worden op de site en op DGV Facebook. Elke mail met inschrijving wordt door mij beantwoord. Krijg je dus geen antwoord binnen 2 dagen, neem dan contact met me (Joey) op. Je kan jezelf inschrijven via padelcompetitie@degooischevallei.nl

Met sportieve groet,
Joey

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken