skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2022

LET OP: INSCHRIJVING SLUIT 15 DECEMBER 2021!

We spelen in 2022 zoals vanouds in de Voorjaarscompetitie, dus voor de senioren betekent dat ook met damesteams en herenteams met singles. Net als vorig najaar.

Officieel spelen we de Noord Holland Competitie, maar die kent geen 35+ dubbelcompetitie en dat had Utrecht wel. Daarom mogen we de 35+ competitie in de afdeling Utrecht Competitie blijven spelen.

Jeugd
De jeugdspelers kunnen zich weer inschrijven voor de rode, oranje, groene en gele (junioren) competities. De speeldata en het inschrijfformulier vind je hier. De indeling van de teams wordt gemaakt door de Jeugdcommissie en onze trainer. Als je voorkeuren hebt met wie je wilt spelen, kun je dit op het formulier aangeven. Hier vind je een handig overzicht met de verschillende competities. Samen met je teamgenoten ben je zelf verantwoordelijk voor de compleetheid van het team op de speeldagen. Per team vragen we een begeleidende ouder als contactpersoon. Er worden geen kosten voor de jeugdcompetitie in rekening gebracht.

Op de website van de KNLTB staat meer informatie over de competitie, of vraag het aan de Jeugdcommissie of onze tennistrainer Mathieu.
Rode, oranje en groene bal: Tenniskids competitie | Tennis
Gele bal (junioren): KNLTB Junioren competitie | Tennis

Senioren
Op zondag is er geen minimumleeftijd voor de teams behalve in de Gemengde 17+ en 35+ competitie (beide 5 partijen). Je kan dus bijvoorbeeld komen te staan tegen een team met alleen maar 12 of 13 jarigen.

Op vrijdagavond bestaat de competitie voor elk team uit vijf wedstrijddagen in plaats van zeven, wel gewoon vanaf 19 uur, geen 3e set. Hierdoor kunnen we van de GD en 8 & 9 samen acht teams plaatsen en van de DD en HD samen ook acht teams. Dus totaal twee maal zoveel teams op de vrijdagavond. De teams in de GD en 8 & 9 competitie spelen op 1 april, 15 april, 29 april, 20 mei en 3 juni. Zij beginnen dus een week eerder. Die in de HD en DD competitie spelen 8 april, 22 april, 13 mei, 27 mei en 10 juni. Zij zijn dus een week later klaar. Wel een probleem is dat er mogelijk 2 banen tot 20 uur in gebruik zijn voor les, hetgeen zou kunnen betekenen dat 2 teams met 1 baan om 19 uur en 1 baan om 20 uur beginnen.

De normale promotie/degradatieregeling is weer normaal van kracht en alles telt gewoon mee voor je rating. Teams die voorjaar 2019 zijn gedegradeerd, spelen voorjaar 2022 een klasse lager en de kampioenen van 2019 gaan in 2022 een klasse omhoog (mits geen dubbel competitie op vrijdag en zaterdag want daar gold dat nooit voor). Je wordt dus ingeschreven in dezelfde klasse als waar je in 2020 gespeeld zou hebben. De indeling gaat dus niet op speelsterkte. Dat gebeurt alleen in de najaarscompetitie. In het voorjaar hebben we recht op bepaalde klassen doordat die verdiend zijn door promotie. En die kunnen we weer kwijtraken door degradatie. Teams waar alles hetzelfde blijft als in de voorjaarscompetitie 2021, kunnen volstaan met een mailtje dat ze ongewijzigd blijven. Dus dezelfde spelers, zelfde soort competitie.

Hier kun je de speeldata vinden en hier het inschrijfformulier in pdf. Op het inschrijfformulier staan de diverse begintijden. Je moet het lege formulier eerst opslaan op je PC, mobiel of tablet voordat je gaat invullen, anders ontvangen we namelijk lege formulieren.

Wij wensen jullie veel plezier
Marianne & Joost

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken