Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijving tennis voorjaarscompetitie geopend!

ATT.: VRIJDAGAVOND DD-HD INMIDDELS VOL! 

Beste 17+ leden,

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie tennis is inmiddels geopend. Deze competitie loopt van 5 april t/m 14 juni (evt. nog een inhaaldag op 21 juni). De speeldata kun je hier bekijken.

Op zondag is er geen minimumleeftijd voor de teams. Je kan dus bijvoorbeeld moeten spelen tegen een team met alleen maar 12- of 13-jarigen, alhoewel dat in de lagere klassen wel meevalt.

Op vrijdagavond bestaat de competitie voor elk team uit vijf wedstrijddagen in plaats van zeven, wel gewoon vanaf 19 uur, geen 3e set. Hierdoor kunnen we van de GD en 8&9 samen acht teams plaatsen en van de DD en HD samen ook acht teams. Dus totaal twee maal zoveel teams dan op de vrijdagavond in het najaar. De DD en HD beginnen op 5 april en de GD en 8&9 op 12 april. De DD-HD zijn pas klaar op 7-6-2024 en de GD-8&9 pas op 14-6-2024.

Teams die voorjaar 2023 zijn gedegradeerd spelen voorjaar 2024 een klasse lager en de kampioenen van 2023 gaan in 2024 een klasse omhoog (mits geen dubbel competitie op vrijdag en zaterdag. Daar gold dat nooit voor, want die gaan op speelsterkte).

Elke mail met inschrijving wordt door mij beantwoord. Krijg je dus geen antwoord binnen 2 dagen, neem dan contact met me (Marianne) op. Je kan jezelf inschrijven t/m 25 december door het ingevulde inschrijfformulier te sturen naar competitie@degooischevallei.nl. Je moet het lege formulier eerst opslaan op je PC, mobiel of tablet voordat je gaat invullen anders krijg ik lege formulieren.

Marianne Klaus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken