Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijving seniorencompetitie geopend!

De inschrijving voor de seniorencompetitie in geopend. Let goed op: de inschrijving sluit 25 december 2022.

Officieel spelen we de Noord-Holland competitie maar die kent geen 35+ Dubbel competitie en dat had de Utrecht competitie wel. Daarom mogen we de 35+ Dubbel competitie ook dit jaar in de afdeling Utrecht blijven spelen. Op zondag is er geen minimumleeftijd voor de teams, behalve in de Gemengde 17+ competitie (5 partijen). Je zou in principe dus bijvoorbeeld tegen een team met alleen maar 12- of 13-jarigen kunnen komen te staan. Op vrijdagavond bestaat de competitie voor elk team uit vijf wedstrijddagen in plaats van zeven, wel gewoon vanaf 19 uur, geen 3e set. Hierdoor kunnen we van de GD en 8&9 samen acht teams plaatsen en van de DD en HD samen ook acht teams. Dus totaal twee maal zoveel teams op de vrijdagavond.
De GD en 8&9 competitie spelen 31 maart, 14 april, 6 mei, 19 mei en 2 juni. Zij beginnen dus een week eerder. De HD en DD competitie spelen 7 april, 21 april, 12 mei, 26 mei en 9 juni en zijn dus een week later klaar. De normale promotie/degradatieregeling is weer gewoon actief en alles telt dus mee voor je rating.

Verder hopen Fred, Caroline en wij dat alle competitiespelers één of meer van hun verplichte bardiensten in de competitieperiode willen draaien, zodat het dit keer wat makkelijker voor Fred en Caroline is om alles gevuld te krijgen.

Hier vinden jullie de speeldata en het inschrijfformulier in pdf. Op het inschrijfformulier staan de diverse begintijden. Je moet het lege formulier eerst opslaan op je PC, mobiel of tablet voordat je gaat invullen anders ontvangen wij lege formulieren.

Wij wensen jullie veel plezier

Marianne en Yvonne

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken