Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijving padel voorjaarscompetitie geopend!

ATT.: VRIJDAGAVOND INMIDDELS VOL!

Beste 15+ leden,

De najaarscompetitie padel is nog niet zolang geleden afgelopen. Maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie padel is alweer geopend. De voorjaarscompetitie is ook dit keer vijf wedstrijddagen en loopt van 5 april t/m 26 mei. Je kunt de speeldata hier bekijken.

Het team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. Inschrijven kan met 4 leden ongeacht het geslacht van de leden. De huidige competitie is namelijk zo opgezet dat er in elke mogelijke opstelling gespeeld kan worden. Je kunt bijvoorbeeld als team bestaande uit 3 mannen en 1 vrouw tegen een team van 4 vrouwen spelen, of elke andere samenstelling. Als jouw team zich wil inschrijven in de nieuwe damescompetitie dient het team vanzelfsprekend te bestaan uit 4 vrouwelijke leden. Het is alleen mogelijk om je op te geven in 1 team. Dit om zoveel mogelijk leden de kans te geven om competitie te spelen. De inschrijving wordt afgehandeld op volgorde van inschrijving, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Op vrijdag kunnen we als club 6 teams kwijt, op zaterdag en zondag kunnen we 12 teams kwijt. Als er een dag vol zit, zal dit aangegeven worden op de onze site en op DGV facebook.

Elke mail met inschrijving wordt door mij beantwoord. Krijg je dus geen antwoord binnen 2 dagen, neem dan contact met me (Joey) op.  Je kan jezelf inschrijven t/m 25 december via padelcompetitie@degooischevallei.nl. Het inschrijfformulier vind je hier. Je moet het lege formulier eerst opslaan op je PC, mobiel of tablet voordat je gaat invullen anders krijg ik lege formulieren.

Joey

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken