skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl
Inschrijving Davis Cup 2019-2020 Geopend

Inschrijving Davis Cup 2019-2020 geopend

Voor leden en winterleden vanaf 16 jaar (in november van 2019) die van tennissen en gezelligheid houden is er vanaf nu weer de mogelijkheid om in te schrijven voor de Davis Cup! De Davis Cup wordt gespeeld in het winterseizoen. Dit jaar zullen de wedstrijden worden gepland van 9 november tot uiterlijk maart 2020. Er wordt gespeeld in poules en dat wordt gevolgd door een vervolg afvalschema. Er zal worden gespeeld in twee wedstrijdblokken per week: vrijdagavond van 20.00 – 22.00 uur en zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Op zaterdag speelt een hele poule tegelijk op 8 banen. Op vrijdag spelen er elke week 2 teams tegen elkaar op 4 banen maar misschien worden dat ook een paar keer 4 teams per avond.

De Davis Cup team indeling

Dit jaar zal er weer per team een indeling gemaakt met 2 A, 4 B en 2 C spelers. Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen, speelsterktes en spelniveau wordt je ingedeeld in één van deze drie klassen. De wedstrijdleiding bepaalt in welke klasse je wordt ingedeeld. Alle teams krijgen een landen naam en worden door middel van loting ingedeeld in poules.

Inschrijven kan t/m vrijdag 11 oktober via het inschrijfformulier. Het is een invulbare pdf die met adobe reader ingevuld kan worden. Als je het formulier van de site download dan sla je het lege formulier op en hierna open je het opgeslagen formulier en vul je het in. Na het invullen, mail je het aan: daviscup@degooischevallei.nl

Geprinte inschrijfformulieren liggen ook in het clubhuis en deze kunnen gepost worden in de rode brievenbus. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar 8,50 euro per persoon en zal door de organisatie van de Davis Cup gebruikt worden voor versnaperingen en prijsjes. De organisatie van de Davis Cup hoopt weer op veel inschrijvingen en wenst iedereen op voorhand alvast veel speelplezier!

Marianne Klaus, Yvonne Geerlings & Annemieke Schuitemaker

Bij vragen, mail naar: daviscup@degooischevallei.nl

Davis cup informatie

Davis cup aanmelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken