Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Inschrijven Najaarscompetitie tennis senioren open!

COMPETITIE VRIJDAGAVOND INMIDDELS AL VOL!

Beste 17+ leden,

De inschrijving voor de Najaarscompetitie is geopend en sluit alweer 5 juni a.s. Deze Najaarscompetitie omvat ook dit keer vijf wedstrijddagen en loopt van 11 september t/m 15 oktober, gevolgd door twee inhaalweekeinden. Je kunt de speeldata hier bekijken. Denk eraan dat er tijdens de vakantie gewoon doorgespeeld wordt, dus zorg voor voldoende extra spelers. Er mag wel geschoven worden met de wedstrijden maar niet naar een inhaaldag; deze zijn alleen bedoeld voor inhalen wegens slecht weer. Dus op je laatste speeldag moeten alle wedstrijden gespeeld zijn.

Je schrijft in per team. Ik heb per team maar één formulier met alle namen en KNLTB nummers van de spelers en de captain nodig. Ook kan je op het inschrijfformulier aangeven of je alleen (of ook) reservespeler wilt zijn. Je mag twee malen per week spelen in verschillende competitiedagdelen, maar bijvoorbeeld niet zaterdagmorgen én zaterdagmiddag omdat dit als hetzelfde dagdeel geldt. Het is namelijk de “zaterdag hele dag competitie”. Dit geldt ook voor de zondag. Je mag wel vrijdagmorgen en vrijdagmiddag of vrijdagavond spelen omdat dit wel verschillende competities zijn.

Ben je nog incompleet (wel minimaal 3 spelers) maar weet je zeker dat je vóór 5-6-2023 voldoende spelers gaat vinden, lever dan toch alvast het inschrijfformulier in. Heb je 5-6-2023 nog geen 4 spelers bij elkaar, dan vervalt je inschrijving want ik moet alle spelers opgeven aan de KNLTB.

De inschrijving wordt afgehandeld op volgorde van inschrijving, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus niet denken: ik speel al zo lang competitie, ik mag in ieder geval meedoen. Iedereen heeft evenveel kansen. Elke mail met inschrijving wordt door mij beantwoord. Krijg je dus geen antwoord binnen 1 dag, neem dan contact met me op.
Als je het formulier in de rode bus doet, zet er dan een datum en tijd op van het moment dat je hem in de bus doet EN stuur een mail of app NADAT je het formulier in de bus hebt gedaan. Op die manier kan ik de volgorde juist bepalen.

Op vrijdagavond kan ik maximaal 8 teams plaatsen en inmiddels is deze al vol! Op zaterdag is er ruimte voor 14 teams omdat er altijd twee banen voor les afvallen tot 12 uur.
Op zondag kan ik vermoedelijk 8 teams kwijt. Daar komt nog een onbeperkt aantal jeugdteams en Tenniskids bij.

Veel succes allemaal.
Marianne Klaus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken