skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

In memoriam Cees

Het trieste bericht afgelopen maandag 28 maart, dat Cees van Wessel in familiesfeer is overleden, kwam ondanks de voorgaande berichten erg snel.

We kenden Cees als een sportief persoon, die jaren gevoetbald heeft als keeper en daarna bij ons, toen nog “Spaander Bosch” geheten, is gaan tennissen. In zijn actieve werkzame jaren heeft Cees voor de club van alles en nog wat geregeld of het nu prijsjes waren voor toernooien of vlaggenmasten voor op het terrein, zodra we wat nodig hadden was het ‘even aan Cees vragen’; hij had altijd wel wat in de opslag. Het was niet meer dan terecht, dat Cees op een gegeven moment de titel kreeg “Erelid van De Gooische Vallei”. Hij heeft jaren actief getennist in verschillende groepjes of op de gebruikelijke tossavond. Cees had altijd wel wat te vertellen of meegemaakt en was nooit chagrijnig. De laatste jaren vertelde hij ook vaak over zijn kleinzoon, waar hij gek mee was.

Helaas ging het de laatste jaren niet goed met Cees zijn gezondheid; het bleef niet bij een pijntje hier en een pijntje daar. Toen na vele onderzoeken de artsen constateerden dat het ziek zijn te ver gevorderd was en behandelen geen optie meer, was dat een hard gelag voor hem, maar ook voor zijn vrouw en kinderen.

Cees kon niet zonder de club en wij niet zonder hem. Wij gaan hem allemaal erg missen, zeker ook in het bestuur, want hij was niet alleen iemand die goed nadacht en zijn mening gaf over alle belangrijke zaken, maar ook zorgde hij voor een goed voorbereide omgeving. Voor aanvang van de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen was hij ruim op tijd aanwezig om de verwarming aan te zetten en de bestuurskamer en het clubhuis op orde te brengen. Hij was altijd op de club aanwezig als het nodig was. En hij kon met zijn gevoel voor humor en een bijzondere of rake opmerking zorgen voor een ontspannen sfeer.

Cees is uiteindelijk in familiesfeer rustig ingeslapen. We wensen Winnie, de kinderen en zijn kleinkind heel veel wijsheid en sterkte toe om dit verlies te verwerken.

In de aula van crematorium Zuiderhof, Kolhornseweg 13 te Hilversum is op dinsdag 5 april tussen 14:00 en 15:00 uur gelegenheid om afscheid te nemen en met elkaar herinneringen op te halen in het bijzijn van Cees. In besloten kring zal Cees daarna op zijn laatste reis door de familie worden begeleid. Graag alleen een gerbera meebrengen (onverpakt).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top
Zoeken