Skip to content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Herhaalde dringende oproep vrijwilligers!

Onze vereniging draait op leden die zich inzetten als vrijwilliger. Veel leden doen dat al en met veel plezier, maar het bestuur is nog naarstig op zoek naar 2 vrijwilligers voor de volgende activiteiten:

Vrijwilliger coördinatie (reparatie)werkzaamheden in en rond clubgebouw
Elke eerste maandag van de maand verricht een ploeg enthousiaste leden allerlei (reparatie)werkzaamheden in en rond het gebouw. Je werkt mee, verdeelt de taken, bent het aanspreekpunt voor de anderen en zorgt dat de benodigde materialen er zijn. Tijdsbesteding is ongeveer 4 uur per week.

Vrijwilliger coördinatie onderhoud en storingen technische installaties
Het onderhoud van de technische installaties wordt gedaan door externe partijen. Je zorgt voor het onderhoud van de installaties in het clubhuis en de verlichting van de banen en bent het aanspreekpunt voor externe onderhoudsbedrijven, ook bij het verhelpen van storingen. Tijdsbesteding is afhankelijk van het onderhoud dat plaatsvindt en het optreden van storingen.

We hopen dat leden zich melden om deze belangrijke taken vrijwillig op zich te nemen. Dus meld je aan als je geïnteresseerd bent of vragen hebt bij bestuur@degooischevallei.nl of persoonlijk bij een van de bestuursleden.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken