skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Geslaagd 1e Gooische Vallei Seniorentoernooi: 22-07-2021

Het 1e Seniorentoernooi T.V. De G.V. georganiseerd op donderdag 22 juli is een feit. Organisatie en deelnemers hadden een mooie zonnige sportieve dag en aan werkelijk alles was gedacht.

Bij ontvangst werden alle deelnemers welkom geheten en er werd gezongen voor een jarige job. Een lekker kopje koffie of thee met gebak van Bakkerij Jeroen was het eerste begin. Hierna werd de indeling bekendgemaakt door de toernooicommissie, zodat er om klokslag 10.00 uur gestart kon worden op 5 tennisbanen. Er waren drie onderdelen waarin de onderlinge wedstrijden gespeeld werden: herendubbel (HD), gemengd dubbel (MIX) en damesdubbel (DD).

Rond lunchtijd werd iedereen in twee shifts voorzien van een heerlijk vers groentesoepje met ballen, een broodje kroket, diverse salades, croissants, jus d’orange/melk/karnemelk, meloen, mozzarella/tomaat/basilicum spiesjes, brood met divers beleg en gevulde eieren, uitstekend verzorgd door Peggy en Alice. Na de lunch werden de wedstrijden hervat en bleef de stemming er goed in zitten.

Om 15 uur was de prijsuitreiking en velen genoten nog van een lekker ijsje en een drankje:

  • HD winnaars – > Hans Steenvoorden/ Henk Dörr en de aanmoedigingsprijs ging naar – > Ab Hoogeboom / Jan Leistra
  • MIX winnaars – > Willem van Kampen / Ineke Oudendijk en de aanmoedigingsprijs ging naar – > Jan Vroonhof / José Bouman
  • DD winnaars – > Lidwien van den Ven / Merel Meijer en de aanmoedingsprijs ging naar – > Regien Haak / Miriam van Breukelen

Na de prijsuitreiking werd er nog volop nagepraat en bleef menig deelnemer genieten van de zon na deze sportieve dag.

Het 1e Seniorentoernooi is goed ontvangen en de organisatie hoopt dit jaarlijks te kunnen organiseren. Graag tot volgend jaar!

De Toernooicommissie:
François Collard, Richard van Harmelen, Hans Steenvoorden
(met ondersteuning van Marianne Klaus)

Fotografen: Bob Meeuwis & Alice van Meurs (een selectie van de foto’s is te vinden in het foto-album

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top
Zoeken