Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Dringende oproep vervullen openstaande bardiensten!

Beste leden,

Om de barbezetting het hele jaar rond te krijgen, is ieder senior lid van De Gooische Vallei verplicht om eens per 4 maanden een bardienst te vervullen (tenzij er een alternatief is afgesproken of de bardiensten zijn afgekocht).

Dreigende sluiting kantine (ook op komende competitiedagen)
Ondanks oproepen staan er nu nog veel bardiensten open. Dat betekent dat de kantine mogelijk op meerdere dagen, ook tijdens de najaarscompetitie, dicht moet blijven en we (gast)spelers en bezoekers niet behoorlijk kunnen ontvangen.

Oproep aan alle seniorleden met nog openstaande bardiensten
Met klem dan ook het verzoek om openstaande bardiensten zo spoedig mogelijk in te vullen. Het liefst in september en oktober als de najaarscompetitie plaatsvindt, maar als dat niet lukt ook alvast voor de laatste 2 maanden van dit jaar.

Speciale oproep aan deelnemers van de najaarscompetitie
Verder doet het bestuur speciaal een oproep aan deelnemers van de najaarscompetitie om een (extra) bardienst te vervullen op een competitiedag dat hun team niet speelt.

Als alle openstaande bardiensten spoedig worden ingevuld, ziet het ernaar uit dat de kantine de rest van dit jaar alle dagen open is. Zo komt niemand voor een dichte deur te staan en kan iedereen een drankje krijgen.

Het bestuur rekent dan ook op ieders medewerking!

Bestuur T.V. De Gooische Vallei

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken