skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Doe mee met Rabo ClubSupport en steun onze vereniging!

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. 

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat ze leden hebben én een deel van hun winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid van Rabobank mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven ze ondersteunen.

Evenals vele andere verenigingen in Gooi en Vechtstreek heeft ook T.V. De Gooische Vallei zich ingeschreven bij onze huisbankier Rabobank voor de Rabo ClubSupport. Leden van T.V. De Gooische Vallei die bankieren bij de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op onze vereniging, waardoor wij wellicht een aandeel uit de uit te keren bijdragen kunnen verwerven. Ben jij lid van Rabobank? Dan kun je van 4 tot 25 oktober je stem uitbrengen via de Rabo app of rabo.nl/clubsupport. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, en stem! Doe je mee? Want iedere stem is geld waard!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken