Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl
OT DGV 2022

DGV OPEN was een groot succes!

Van 13 tot en met 21 augustus heeft het open toernooi weer als vanouds plaats kunnen vinden. Met 432 deelnemers en 330 wedstrijden hadden we een strak schema, maar iedereen heeft met veel plezier de wedstrijden kunnen spelen. Bij aankomst kregen de deelnemers een goed gevulde goodiebag, met dank aan al onze sponsoren.

Het voorweekend was erg warm, gelukkig stond de keuken toen klaar met kopjes bouillon voor de spelers op de baan. Op woensdag begonnen we met de karaoke, waar een aantal deelnemers konden laten zien dat er meer voor hun is weggelegd dan alleen tennissen tijdens onze toernooiweek. Verder waren de wijn- en bierproeverij een groot succes en ook was de feestavond als vanouds gezellig. De zaterdag was ook druk en gezellig met 180 deelnemers die mee kwamen BBQ’en, waarbij de ‘High Heel Sneakers’ muzikaal voor een goede sfeer erbij zorgde. Ook kon iedereen hierna genieten van een ijsje van de ijsbrommer.

Als commissie willen we ook via deze weg graag nog iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat dit toernooi weer zo’n succes is geworden en natuurlijk iedereen die heeft meegedaan. Volgend jaar hopen we weer zo’n mooi toernooi neer te zetten, maar dan met 8 Advantage RedCourt banen, zodat daarover niemand meer een aanvraag heeft ;).

Voor de winnaars van DGV Open 2022 klik hier naar het fotoalbum op onze site.

Sportieve groet,
De open toernooi commissie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken