skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

CORONA Update: m.i.v. 28-11-2021

Het coronavirus is nog steeds aanwezig en ook in Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. We volgen de overheidsrichtlijnen voor de sport van NOC*NSF en de KNLTB.

Beste tennisliefhebber,

Het kabinet heeft vrijdag 26 november extra coronamaatregelen aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken.

De horeca en sportkantines moeten na 17 uur dicht en publiek is op het park niet meer toegestaan. De maatregelen gaan in op zondag 28 november en duren tot en met zondag 19 december. De situatie wordt op dinsdag 14 december opnieuw beoordeeld.

Wat betekent dit dan voor T.V. De Gooische Vallei?

 • Tennissen blijft mogelijk tot 17.00 uur. Op de baan hoeft het niet maar buiten de baan of op het park moet 1.5 meter afstand worden gehouden.
 • Het clubgebouw en de kantine sluiten om 17.00 uur. De baanverlichting wordt dan ook afgesloten.
 • Iedereen van 18 jaar en ouder die gebruikmaakt van het clubhuis of het buitenterras moet een coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen. Dit geldt voor alle binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
 • Een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje bij verplaatsing en 1.5 meter afstand houden is in het clubhuis verplicht.
 • Publiek is niet toegestaan op het park. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.
 • De Davis Cup kan ook op de zaterdag geen doorgang vinden, omdat het bij zoveel deelnemers niet mogelijk is om de vereiste 1.5 meter afstand te houden.
 • Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn in het clubhuis hoeven geen CTB hoeven te tonen. Denk hierbij aan bardienstmedewerkers

Basisregels blijven natuurlijk ook gelden!
Houd buiten het sporten zoveel mogelijk 1.5 meter afstand. Blijf thuis bij klachten en en was vaak en goed je handen!

Coronatoegangsbewijs
Met de CoronaCheck Scanner wordt de controle op de coronatoegangsbewijzen uitgevoerd. Je kunt een coronatoegangsbewijs op je telefoon of op papier krijgen als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Op Corona Rijksoverheid.nl staat een stappenplan dat je kunt volgen om een bewijs te krijgen.

We vragen iedereen om het coronatoegangsbewijs mee te nemen en te laten scannen bij de bardienstmedewerker. Er is hiervoor een mobiele telefoon achter de bar aanwezig. Verzoek aan ieder is nog steeds om te zorgen voor het opruimen van de gebruikte spullen en het regelmatig schoonmaken van de tafels en de bar.

Tot slot
We realiseren ons dat deze bovenstaande maatregelen voor ons allen een uitdaging zijn, maar we rekenen op begrip en naleving. Alvast dank voor jullie medewerking.

Bestuur T.V. De Gooische Vallei

Meer informatie
Via deze link lees je de aanvullende richtlijnen en adviezen van de KNLTB. Een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Hygiëne Basisregels:

 • Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
 • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
 • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
 • Schud geen handen.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken