skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Davis Cup 2020-2021

Met een totaal van 155 inschrijvingen zijn we best tevreden. Van deze 155 inschrijvingen hebben er 147 opgegeven in een team te willen spelen, de overige 8 zijn alleen reservespelers. In totaal hebben de captains de beschikking over 77 invallers. Er zijn van dit geheel op vrijdag twee poules met elk drie landen en op zaterdag drie poules met elk vier landen gemaakt. Het belooft dus weer gezellig te worden.

Helaas hebben we in de A groep alle verzoeken tot samen spelen met een andere A speler afgewezen. Soms omdat we geen twee heren in de A willen hebben want dat wordt te sterk, soms omdat we geen twee dames is de A willen hebben want dat wordt te zwak en deels omdat sommige A spelers te ingespeeld zijn op elkaar en dat is in de A ook te oneerlijk. We hebben hiervoor in de Davis Cup info al gewaarschuwd. Sorry voor de spelers die nu teleurgesteld zijn. We overwegen volgend jaar het opgeven van één naam om mee in hetzelfde team te willen spelen, af te schaffen. Het indelen van teams met een gelijke sterkte wordt namelijk bijna onmogelijk omdat zoveel mensen elkaar opgeven. We kunnen daardoor en door de verdeling mannetje-vrouwtje nauwelijks nog rekening houden met sterkte.

Wanneer we gaan beginnen, valt nu nog niet te zeggen. Iedereen die heeft aangegeven in een team te willen, kan in ieder geval alvast kijken in welk team hij/zij zit. Ook kun je alvast zien of je de eer hebt ‘captain’ te mogen zijn. We waren dit jaar heel blij met veel vrijwillige captains. Er waren zelfs twee teams waarin twee captains terecht kwamen, dus daar hebben we helaas captains af moeten strepen. Wat ook leuk is; er zijn meerdere nieuwe leden die vrijwillig captain zijn en veel nieuwe leden die meedoen. Welkom dus!

En nu allemaal duimen dat we nog kunnen gaan spelen. Zodra er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, willen we beginnen, ook als de kantine nog niet open mag. We zien wel waar het schip strandt.  Veel plezier!

Annemieke, Marianne en Yvonne

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken