skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Het coronatoegangsbewijs voor terras en clubgebouw vanaf 18 jaar

Beste tennisliefhebbers, leden en bezoekers,

Het kabinet heeft de maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het coronavirus te remmen. Sporters en publiek moeten een coronatoegangsbewijs (CTB) laten zien als zij de sportkantine of het clubhuis ingaan of op het terras plaatsnemen. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder vanaf zaterdag 6 november. Op vrijdag 12 november wordt gekeken welke maatregelen dan gaan gelden.

Wat betekent dit voor T.V. De Gooische Vallei?

  • Dit betekent dat iedereen die gebruikmaakt van het clubhuis of het buitenterras een CTB (coronatoegangsbewijs) moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer. Hoe hier het best vorm aan kan worden geven, is nu nog onderwerp van overleg.
  • Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan bardienstmedewerkers, leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders.
  • Het blijft van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen. Blijf bij klachten thuis en laat je testen. Bescherm jezelf en anderen door fysiek contact te vermijden, geen high fives te geven en niet te dicht bij elkaar te zitten!

Coronatoegangsbewijs
Met de CoronaCheck Scanner wordt de controle op de coronatoegangsbewijzen uitgevoerd. Je kunt een coronatoegangsbewijs op je telefoon of op papier krijgen als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Op Corona Rijksoverheid.nl staat een stappenplan dat je kunt volgen om een bewijs te krijgen.

We vragen iedereen om het coronatoegangsbewijs mee te nemen en te laten scannen bij de bardienstmedewerker. De dienstdoende bardienstmedewerker kan hiervoor gebruik maken van een mobiele telefoon, die achter de bar beschikbaar is. Deze telefoon is zo ingesteld dat hiermee eenvoudig de QR-code gescand kan worden en er niet mee gebeld kan worden. Bovendien is er een handleiding aanwezig.

We realiseren ons dat de invoering van het coronatoegangsbewijs voor ons allen een uitdaging is, maar we rekenen op begrip en naleving.  Alvast dank voor jullie medewerking.

Bestuur T.V. De Gooische Vallei

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken