Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

T.V. De Gooische Vallei is van mening dat sponsoring voor zowel vereniging als voor sponsor van toegevoegde waarde is. Voor de vereniging is dit de financiële bijdrage. Voor de sponsoren is dit de binding met en de zichtbaarheid binnen de betrokken gemeentes.

Naast onze huidige sponsoren, die wij uiteraard zeer erkentelijk zijn, blijven wij natuurlijk op zoek naar nieuwe geïnteresseerden die zich aan onze vereniging willen binden. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een sponsorbord met het bedrijfslogo langs de banen, vermelding van het logo op onze website en in de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Ook kunnen wij de bedrijfsnaam goed zichtbaar presenteren op een bord in ons clubhuis. Maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden bespreekbaar. Belangstelling? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie, dan lichten wij e.e.a. graag toe in een persoonlijk gesprek.

VRIEND WORDEN

Naast het sponsoren door bedrijven, biedt T.V. De Gooische Vallei ook de mogelijkheid om Vriend te worden van De Gooische Vallei. Om Vriend te worden, vragen wij je een wekelijkse bijdrage die neer komt op EUR 1 per week. Geen ingewikkelde constructies, commissies of contracten. Het enige wat wij van je vragen is het commitment om jaarlijks een bijdrage van EUR 50 te leveren, gedurende 3 jaar, waarmee je de vereniging en onze leden een enorme dienst bewijst. Je naam komt op het Vriendenbord en je ontvangt een poloshirt met “Vriend van T.V. De Gooische Vallei” achterop.

Vanaf de start van het seizoen zullen wij je op meerdere momenten proberen te overtuigen en over te halen om “Vriend van T.V. De Gooische Vallei” te worden. Mocht dit bericht al voldoende zijn en ben je al overgehaald dan kun je dit uiteraard kenbaar maken door een mail te sturen naar sponsoring@degooischevallei.nl o.v.v. Vriend van T.V. de Gooische Vallei worden. Wij zullen dan contact met je opnemen.

De-Gooische-Vallei_-vrienden-van

WIJ BEDANKEN ONZE SPONSOREN

Back To Top
Zoeken