skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

Competities verplaatst naar najaar

De KNLTB heeft besloten de VoorJaarsCompetitie (VJC) en de Tenniskids competitie te verplaatsen naar het najaar. De verlengde maatregelen tot 20 mei en de uitspraken van Rutte met betrekking tot langzaam versoepelen hebben gevolgen voor de tenniscompetitie. De eerder voorgestelde startdata van 9/10 mei komt te vervallen. Ook zal de VJC niet voor de zomer kunnen starten als de maatregelen steeds iets soepeler worden en we gefaseerd weer stap voor stap meer mogen tennissen op het park.

Hopelijk kunnen we in het najaar recht doen aan de ons zo bekende en geliefde competitiesfeer. De competitie is het hoogtepunt van het tennisseizoen voor veel van onze leden, want het clubleven bloeit daardoor op. Daarnaast is het voor veel spelers belangrijk voor hun sociale contacten en is het een bron van inkomsten voor de vereniging. Maar ook hier geldt, we moeten afwachten en hopen dat de maatregelen het tegen die tijd toe laten zo’n omvangrijke competitie te spelen.

Meer informatie over het verplaatsen van de competities volgt z.s.m. De details over de inschrijvingen voor de competities in het najaar volgen uiterlijk half mei. Denk dan aan definitieve speeldata, opgave van teams, ploegrechten, inschrijfgelden etc.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken