20161120 122920

November Haringtournooi hoe zit dat.

De groepen in alfabetische volgorde: van Diemen, Kloosterman en List hielden 2x /j altijd een onderling geheel vrijblijvend tournooitje, inmiddels uitgegroeid tot het haringtournooi. Voor hen het hoogtepunt van het tennisjaar met bekers en schalen en als slagroom op de taart haring en ......wijn. Met mate goed te doen, bij overinname bijna dodelijk.
20 November jongstleden was het weer zover en ook de weergoden waren op de hoogte, hebben we gemerkt.
Het openingswoord van de nog wat onwennige nieuwe voorzitter, de Hr.H. Sekrève, werd
al gaande een ware one man show met woordspelingen en moppen, met vooral  een diepere betekenis aangaande onze moraliteit.
Na de versnaperingen en koffie, gevolgd door weer een ludieke loting door de Hr. C. Hollak,
kon aan het balletje overslaan met 16 man en 2 reserves begonnen worden. Er werd in 3 potjes van 30 minuten hard gevochten om de punten, en de wind deed hier speels aan mee. Mede door deze assistentie van natuurlijke aard is het de Hr. R. Peffer gelukt de wisselbeker te veroveren.
De beker zelf nam deze titel al te letterlijk want bij het uitreiken wisselde hij al van vorm en was aan het eind van de middag niet meer als zodanig te herkennen. De runner up cup werd door reserveToon Paulussen (een nieuw talent aan het firmament) gewonnen, want daar hebben we een bepaalde modus voor.
Na te zijn bekomen van alle spanningen werd nog genoten van heerlijke hapjes en drankjes (een nieuw drankje is ontstaan: de Da Vincie) en kon eenieder rustig huiswaarts keren.
Rest mij nog namens allen de groep v Diemen  te bedanken voor de prima organisatie en ook Ans en Rita  voor de goede assistentie zowel voor als achter de bar.
Ik zou zeggen tot volgend jaar.

Met vriendelijke sportgroet,
John Z. te B.

 

 

 

 

Ga naar boven