P1020600

Zondagmiddag 26 juni jl hebben wij op ons mooie tenniscomplex weer een gezellig tennistoernooi kunnen organiseren voor senior/junior koppels, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Unicef.

Op de diverse posters stond aangegeven waarom we dit goede doel steunen. Unicef vecht voor kinderen die recht hebben op een onbezorgde jeugd, ook in vluchtelingenkampen. Het sportpark was daarvoor versierd met de bekende blauwe Unicef-vlaggen.

Er hadden zich 25 teams aangemeld met allerlei combinaties: vader/zoon, moeder/buurjongetje, opa/kleindochter, oma/neefje, buurvrouw, buurjongetje, etc. Die hebben met elkaar een aantal superleuke wedstrijden gespeeld. Zo leuk zelfs, dat enkele ouders op een aantal dagen in het jaar een toss met de combinatie senioren en junioren gaan organiseren.

Een toernooi organiseren gaat niet zonder hulp.
Elly en Sjaak Segaar hebben de uitdeling van het snoepgoed en de limonade onder hun hoede genomen. Peggy Walsen heeft de inkoop daarvan gedaan. Het snoepgoed is geheel gesponsord door de jeugdcommissie, inclusief het ijsje na afloop voor alle jeugdige spelers. Hartelijk dank daarvoor!
Vanuit regionaal comité van Unicef kregen we hulp van Gail Hollander, die de kinderen met spelletjes uit de blauwe koffer heeft beziggehouden. Onze tennistrainer Matthieu Huisman heeft ons geadviseerd bij de indeling van de juniorleden.
Voor alle 4 de leeftijdscategorieën hebben we een wedstrijdbeker uitgedeeld aan de 1e prijs-winnaars. Ook de 2e en 3e prijswinnaars kregen een aandenken.
We hebben geboft met het weer en ook met het aantal leden wat zich hiervoor heeft opgegeven. In totaal 6 combinaties meer dan vorig jaar.
Voor elk Senior-Junior koppel was de inschrijving 10 euro. Voor iedere inschrijving was een Unicef- aandenken beschikbaar.
Vrijwillige bijdrages konden gedaan worden in de Unicef collectedoos.
Na aftrek van kosten hebben we in totaal 260 euro kunnen overmaken aan Unicef.

Wij vinden het leuk om te doen, daarom organiseren wij het senior-junior Unicef-toernooi volgend jaar weer!

Dank voor jullie deelname, enthousiasme en positieve reacties.

Eric & Harriët Velzeboer

Ga naar boven