DavisCup2009Een beetje laat maar ik heb ook wel eens behoefte aan een paar avonden vrij van de club. De finalewedstrijden zijn gespeeld en de winnaars dus bekend.

Lees snel verder en bekijk de foto's van de finale teams.


Het was de bedoeling dat het een gezellige happening met mooi weer zou worden. Het eerste stuk klopte wel zo ongeveer maar nadat we de 2e wedstrijd om plaats 1 en 2 twee maal haddenNadebui onderbroken wegens onweer en de regen met bakken uit de hemel kwam hebben we na 35 minuten, na overleg met de captains, de wedstrijden gestopt. Daarna nog het nodige overleg over hoe de stand te noteren: punten of games. Aangezien er al eerder een wedstrijd was gestopt wegens regen en daar punten waren genoteerd werd ook nu besloten de punten te noteren als einduitslag. De banen waren inmiddels in een zwembad veranderd.

Dus dan hier de laatste uitslagen van de Davis Cup 2009-2010.

3e - 4e plaats: Frankrijk - Monaco   10-6 (41-49)
1e - 2e plaats: Zweden - Spanje      9-7 (53-48).

1eplaats
1e plaats
:
Zweden 


2eplaats

 

 
2e plaats
:
Spanje3eplaats

3e plaats:
Frankrijk

4eplaats
4e plaats:
Monaco

 
De 1e t/m 3e plaats kregen een mooi aandenken, gemaakt door Jantine vd Born en de 4e plaats mocht (lees moet) een stukje schrijven voor de site. En zo blijft het ontwerp van alle prijzen binnen de familie Hoes-vd Born want de captain van Monaco was Oscar Hoes.

We hopen dat het volgend jaar weer net zo gezellig en druk wordt als dit jaar.

Wel zouden we volgend jaar graag van wat meer mensen gebruik willen kunnen maken voor de begeleiding op de wedstrijddagen. Je kan je daarvoor nu alvast opgeven bij de Davis Cup Commissie:

Marianne Klaus
Claartje Paulussen
Peter Noordhuis
Yvonne Geerlings

Ga naar boven