skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

55+ eendagstoernooi 22 juli 2021

Uit het ledentevredenheidsonderzoek kwam naar voren dat er behoefte bestaat aan een toernooi voor 55-plussers met de speelsterkte 8 en 9. Om aan dit verzoek gehoor te geven zal er, bij voldoende deelname, een dergelijk eendagstoernooi georganiseerd worden op donderdag 22 juli 2021.

Er kan ingeschreven worden voor de onderdelen:

DD, HD en GD met de speelsterkte 8 en 9
(er kan niet voor meerdere onderdelen worden ingeschreven).

Je speelt 3 wedstrijden van 40 minuten met een lunch tussen de 2e en 3e ronde en er wordt gespeeld om gewonnen games en niet om gewonnen sets. Aanvang wedstrijden 10 uur; einde wedstrijden ca. 14.30 uur.

Vind je het leuk om met je tennispartner mee te doen, schrijf je dan beiden in via toernooi@degooischevallei.nl o.v.v. naam, naam speelpartner, van beiden het KNLTB bondsnummer (zie KNLTB ledenpas) en het onderdeel waarin je wilt spelen. De inschrijving sluit uiterlijk 15 juli 2021; wacht niet te lang, want VOL = VOL. Deelnamekosten per speler bedragen €15. Hiervoor krijg je behalve een hele gezellige dag, een kopje koffie, consumptie naar keuze en een lunch.

Mochten er spelers zijn die geen tennispartner hebben en toch willen spelen, dan zal geprobeerd worden daar een partner voor te vinden.

Richard van Harmelen, Hans Steenvoorden en François Collard

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken