Ga naar hoofdinhoud
035-6912771 info@degooischevallei.nl

50+ tennistoernooi 13 juli 2023; schrijf je nu in!

Op donderdag 13 juli zal alweer voor de derde keer op rij het inmiddels bekende 50+ toernooi worden georganiseerd. Dus 50+’er, zet deze datum nu alvast in je agenda!

Er kan ingeschreven worden voor de onderdelen: DD, HD en GD met de speelsterkte 8 en 9 (er kan niet voor meerdere onderdelen worden ingeschreven). Je speelt 3 wedstrijden van 40 minuten met een lunch tussen de 2e en 3e ronde en er wordt gespeeld om gewonnen games en niet om gewonnen sets. Aanvang wedstrijden 10 uur; einde wedstrijden ca. 14.30 uur.

Vind je het leuk om met je tennispartner mee te doen, schrijf je dan beiden in via toernooi@degooischevallei.nl o.v.v. naam, naam speelpartner, van beiden het KNLTB bondsnummer (zie KNLTB ledenpas) en het onderdeel waarin je wilt spelen. De inschrijving sluit uiterlijk 6 juli 2023; wacht niet te lang, want VOL = VOL. Deelnamekosten per speler bedragen €15. Hiervoor krijg je behalve een hele gezellige dag, een kopje koffie, een consumptie naar keuze en een heerlijke lunch. Mochten er spelers zijn die geen tennispartner hebben en toch willen spelen, dan zal geprobeerd worden daar een partner voor te vinden.  Tot ziens op 13 juli!

De 50+ toernooicommissie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken