skip to Main Content
035-6912771 info@degooischevallei.nl

50+ eendagstoernooi 14 juli 2022

Na het succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een 50+ eendagstoernooi worden georganiseerd en wel op 14 juli 2022. Gezien deze datum, quatorze juillet, zal het toernooi zich in Franse sferen begeven.

Er kan ingeschreven worden voor de onderdelen: DD, HD en GD met de speelsterkte 8 en 9 (er kan niet voor meerdere onderdelen worden ingeschreven). Je speelt 3 wedstrijden van 40 minuten met een lunch tussen de 2e en 3e ronde en er wordt gespeeld om gewonnen games en niet om gewonnen sets. Aanvang wedstrijden 10 uur; einde wedstrijden ca. 14.30 uur.

Vind je het leuk om met je tennispartner mee te doen, schrijf je dan beiden in via toernooi@degooischevallei.nl o.v.v. naam, naam speelpartner, van beiden het KNLTB bondsnummer (zie KNLTB ledenpas) en het onderdeel waarin je wilt spelen. De inschrijving sluit uiterlijk 7 juli 2022; wacht niet te lang, want VOL = VOL. Deelnamekosten per speler bedragen €15. Hiervoor krijg je behalve een hele gezellige dag, een kopje koffie, een consumptie naar keuze en een heerlijke Franse lunch. Mochten er spelers zijn die geen tennispartner hebben en toch willen spelen, dan zal geprobeerd worden daar een partner voor te vinden.
Rendez-vous le 14 juillet!

François Collard, Richard van Harmelen en Hans Steenvoorden 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top
Zoeken